Futó vs Libegő

Tegnap délután a Runner's fotósa, Szász Norbert, elment Libegőzni. Ennek a ténynek így önmagában persze nem igen lenne releváns hír értéke az olvasóink szempontjából. Nézzük mi történt még ezen kívül...

Tegnap délután a Runner's fotósa, Szász Norbert, elment Libegőzni. Ennek a ténynek így önmagában persze nem igen lenne releváns hír értéke az olvasóink szempontjából. Nézzük mi történt még ezen kívül...

Norbi hívott egy futót is a Libegőhöz, nevezetesen Pálfy Marcit. Marci nagyon tehetséges, fiatal futó. Az volt a feladata, hogy míg Norbi a Libegőn utazik (természetesen kamerával a kezében), felfut azon az 1 km-es útvonalon, amely a Libegő alatt vezet. Ez az 1 km-es útvonal 267 méter szintemelkedést tartalmaz, tehát egy igen meredek, ámbár rövid szakasz a János-hegy alatt. Mindezt a múltkori, Mount Marathon Race-ről megjelent kis cikkünk inspirálta.
A kérdés az volt, vajon ki ér fel előbb?

Kép

Nagyon jó kis szintfelmérő az aktuális edzésállapotod felmérésére. A Libegő menetideje 15 perc. Próbáld ki Te is, majd oszd meg velünk, hogy sikerült!

Hogyan kezeld, ha a párod egyáltalán nem támogat a futásban?

Régebben mindig arról álmodoztam, hogy a pasimmal együtt futunk, mert annyi ilyen példát láttam magam előtt, és nem bírtam belenyugodni, hogy ő inkább az olyan szórakoztatóbbnak mondható sportokat szereti, mint a foci vagy a tenisz, és esze ágában sincs 5-6km-nál többet lefutni.

Az apuka 4 éves kislányával döntött maratoni rekordot

Calum Neff 11 hónapos kislányával februárban már megdöntötte a babakocsis félmaraton rekordját, most viszont a maratonra pályázott.

6 ok, amiért az edzés a legjobb hangulatjavító

A futás pozitívumat nem győzzük sorolni. Itt egy újabb lista arról, hogyan javíthat a hangulatodon.

5 dolog, amiben hasonlít a sport és az élet

A mozgás akár az élet metaforája is lehetne. A következő tények is ezt bizonyítják:

6 dolog, amiben a futás enyhén szólva megváltoztatta az életemet

Bár mindig sportoltam, a futás kifejezetten meghatározó darabja azoknak a mozgásformáknak, amiket eddig űztem. Nem csak a mindennapjaimra, de átfogóan az életemre is hatalmas hatással van. Most elmondom, miben!

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft