Futó vs Libegő

Tegnap délután a Runner's fotósa, Szász Norbert, elment Libegőzni. Ennek a ténynek így önmagában persze nem igen lenne releváns hír értéke az olvasóink szempontjából. Nézzük mi történt még ezen kívül...

Tegnap délután a Runner's fotósa, Szász Norbert, elment Libegőzni. Ennek a ténynek így önmagában persze nem igen lenne releváns hír értéke az olvasóink szempontjából. Nézzük mi történt még ezen kívül...

Norbi hívott egy futót is a Libegőhöz, nevezetesen Pálfy Marcit. Marci nagyon tehetséges, fiatal futó. Az volt a feladata, hogy míg Norbi a Libegőn utazik (természetesen kamerával a kezében), felfut azon az 1 km-es útvonalon, amely a Libegő alatt vezet. Ez az 1 km-es útvonal 267 méter szintemelkedést tartalmaz, tehát egy igen meredek, ámbár rövid szakasz a János-hegy alatt. Mindezt a múltkori, Mount Marathon Race-ről megjelent kis cikkünk inspirálta.
A kérdés az volt, vajon ki ér fel előbb?

Kép

Nagyon jó kis szintfelmérő az aktuális edzésállapotod felmérésére. A Libegő menetideje 15 perc. Próbáld ki Te is, majd oszd meg velünk, hogy sikerült!

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Javíts az edzéseid hatékonyságán!

Hozd ki a legtöbbet az edzéseidből végre!

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft