Futó vs Libegő

Tegnap délután a Runner's fotósa, Szász Norbert, elment Libegőzni. Ennek a ténynek így önmagában persze nem igen lenne releváns hír értéke az olvasóink szempontjából. Nézzük mi történt még ezen kívül...

Tegnap délután a Runner's fotósa, Szász Norbert, elment Libegőzni. Ennek a ténynek így önmagában persze nem igen lenne releváns hír értéke az olvasóink szempontjából. Nézzük mi történt még ezen kívül...

Norbi hívott egy futót is a Libegőhöz, nevezetesen Pálfy Marcit. Marci nagyon tehetséges, fiatal futó. Az volt a feladata, hogy míg Norbi a Libegőn utazik (természetesen kamerával a kezében), felfut azon az 1 km-es útvonalon, amely a Libegő alatt vezet. Ez az 1 km-es útvonal 267 méter szintemelkedést tartalmaz, tehát egy igen meredek, ámbár rövid szakasz a János-hegy alatt. Mindezt a múltkori, Mount Marathon Race-ről megjelent kis cikkünk inspirálta.
A kérdés az volt, vajon ki ér fel előbb?

Kép

Nagyon jó kis szintfelmérő az aktuális edzésállapotod felmérésére. A Libegő menetideje 15 perc. Próbáld ki Te is, majd oszd meg velünk, hogy sikerült!

Akkor is edzened kellene, ha nincs kedved?

Minden sportoló ember életében eljön a pont, amikor a háta közepére sem kívánja a mozgást. Egy új kutatás szerint viszont pontosan ilyenkor nem érdemes kihagynod a sportolást!

Az 5 legkönnyebb gyakorlat hasizomra

A core izmok erősítik és stabilizálják a gerinced és medencéd, ezért az első lépés ezeknek az izmoknak az erősítése, ha golyóálló testre vágysz.

Tedd helyre a kapcsolatodat a kajával!

Előfordult már, hogy diétáztál, és szerettél volna megszabadulni pár kilótól? Vagy másokhoz hasonlítgattad a tested? Ha igen, olvass tovább!

NO POST NO RUN

No post no run - mondják futóberkeken belül viccesen, vagyis, ha nem posztolsz a futásodról – például fotót – akkor az a futás nem is számít. Lássuk hát, melyek a jó futós fotók alapjai.

Hol kapható a Fuss&Főzz könyv?

Nem tudtad még beszerezni a Fuss&Főzz című könyvünket?

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft