futócipő,sportmelltartó futáshoz,futócucc,futónadrág

A hét befutói: Napsütésben csak fehérben!

Forrás: Hámori Zsófia
Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Íme az eheti kedvenceink:

futócipő,sportmelltartó futáshoz,futónadrág
Forrás: Hámori Zsófia
Az eheti kedvenc futócuccaink.

1. Nike Motion Adapt sportmelltartó

Az erős tartást adó sportmelltartó izzadtságelvezető anyagból készült, emiatt szárazon tart minden helyzetben. Adaptív kompresszióval gondoskodik arról, hogy végig kényelmes megtámasztást biztosítson edzés közben, legyen szó intenzív, vagy kevésbé intenzív edzésekről. Lapos varrása miatt igazán kellemes benne a mozgás. A melltartóról itt olvashatsz bővebben.

2. Saucony Ride ISO

A White Noise kollekció egyik darabja ez a neutrális futócipő. Közepesen párnázott, reszponzív talpának köszönhetően sokkal simább a leérkezés benne. Felsőrésze pedig olyan technológiákkal készült, amiknek köszönhetően anyaga alkalmazkodnak a lábad alakjához és mozgásához, így gondoskodik a maximális kényelemről. Itt megtalálsz minden hasznos infót a cipőről.

3. Adidas M10 Icon rövidnadrág

Anyagának köszönhetően még a legnagyobb melegben is szárazon tart, zsebeiben pedig elviheted magaddal a legfontosabbakat. Gumis derekát könnyedén a méretedre állíthatod, fényvisszaverő díszítésének köszönhetően pedig mindenhol látható maradsz benne. A termék árának egy része pedig daganatos betegekkel foglalkozó alapítványokhoz kerül. Olvasnál még a nadrágról? Itt megteheted!

Olvasnál még a témában?