Borítókép: Ép punciban ép lélek

Ép punciban ép lélek

Te is észrevetted már, hogy ha a puncid nem érzi felhőtlenül jól magát, akkor te sem vagy a topon? Ez azért van, mert az intim higiéniád a teljes nőiségedre hat. Használd a Beliema® from Idelyn® intim segítőtársakat, és légy mindig önmagad.

Az intim mosakodó

Hogyan használjam? Mire jó?

Rengeteg félreértés van az intim mosakodóval kapcsolatban. Először is, az intimzuhannyal ellentétben ezt külsőleg kell használnod, pontosan úgy, mintha tusfürdővel mosnád meg magad.

Így működik: Beliema® Expert Intim Mosakodó

Viszont, ahogy a lábkrémet sem kened az arcodra, úgy a mosakodóknak és a tusfürdőknek is megvan a maguk helye. Azért fontos az intim mosakodók használata, mert ezek arra lettek kifejlesztve, hogy helyreállítsák a hüvely természetes pH-értékét.

Éppen ezért kifejezetten ajánlott
edzések,
úszás és
szex után,
illetve érdemes magaddal vinned utazások során is.

Sőt, ha biztosra akarsz menni, használd mindennap, hiszen az egészséges mikroflóra támogatásával segít megakadályozni a fertőzéseket.

Olyan terméket keresel, ami a gombás és bakteriális fertőzések ellen is védelmet nyújt?

Válaszd a nőgyógyászok közreműködésével kifejlesztett Beliema® Expert Intim Mosakodót ami az
*antimikrobiális összetevőjének köszönhetően gátolja a baktériumok és a gombák szaporodását,
*a tejsav és a bórsav révén támogatja a hüvely egészséges pH-ját,
*a BioEcolia® prebiotikumnak köszönhetően hozzájárul a természetes mikroflóra helyreállításához,
*Aloe vera kivonat, E- és B5-provitamin tartalmával nyugtatja a nemiszerv bőrét, *hialuronsav tartalmának köszönhetően pedig hidratálja a bőrt.

A Beliema® from Idelyn® termékválasztéka segít a hüvelyed egészséges egyensúlyának megőrzésében, tudj meg többet ide kattintva: www.idelyn.hu