Borítókép: ASICS FrontRunner nyitóhétvége és amire azóta büszkék vagyunk ….

ASICS FrontRunner nyitóhétvége és amire azóta büszkék vagyunk ….

Versenybeszámolók, eredmények aszfalton és terepen

Az ASICS FrontRunnerek megkezdték a csapatépítést! Március végén Tatán került sor a magyar ASICS FrontRunner csapat első találkozására. A nyitó hétvégén a FrontRunnerek megismerték egymást és az ASICS alapelveit, a hétvégét fotózások és közös futások tarkították csodaszép környezetben a tatai Öreg-tó környékén. Szuper emberek, lelkesedés és sok közös téma, főként mindenki kedvenc témájáról a futásról! Itt nézheted meg a videót az eseményről:

És mi történt azóta? Itt a frissítés. Sok-sok edzés és verseny, aszfalton és terepen egyaránt, mert közben javában tart már a versenyszezon. Amire az elmúlt két hónapban a legbüszkébbek vagyunk:

Az április 9-i budapesti Vivicittán és a linzi félmaratonon egy igazán eredményes napot tudhatott maga mögött az ASICS FrontRunner csapat. A lányok közül Regős Éva és Szabó Nóra bevették Linz városát, a fiúk pedig Budapestet.

Mindenki a legjobb formáját hozta, Linz-ben Nóri Szabó 1h:24min:56sec-es idővel női abszolút 4., kategóriájában 1. helyezést ért el. Zsolt Koszár pedig itthon, Budapesten egy elképesztő 30min:36sec-es idővel maga mögé utasította vetélytársait a 10 km-es távon és megnyerte a versenyt.

Az április 23-i balatonfüredi Runner’s World Run-on a magyar ASICS FrontRunner csapat tagjai ismét a dobogón állhattak vagy éppen saját versenycéljaikat tudtak túlszárnyalni. A 10,5 km-es távon a női mezőnyben 3. helyezést ért el Ottlakán Orsolya, férfi mezőnyben szintén 3. helyezést Őry István,:) Regős Éva 8. helyen ért célba. 21 km-en Szabó Nóra pedig hatalmas fölénnyel nyerte a távot a női mezőnyben. Holczer Péter miután megnyerte a 6,5 km-es távot a Vivicittán, a 21 km-en 19. lett, Tímár Péter 29., Hegyi Gábor pedig 28. helyen ért célba új egyéni csúccsal 1h 33 min, amivel elérte idei évre kitűzött célját.

Az április 30-i hétvége újabb eredményeket hozott a csapatnak. Holczer Péter megnyerte a Terepfutás által szervezett Nyúlcipőbolt Mecsek Trail versenyét. 29,6 km terepfutás, 1120 szintemelkedés , 2.39 35 idővel Péter számára öröm volt a győzelem, Facebook oldalán részletes élménybeszámolót olvashattok. Ugyanezen a hétvégén Szabó Nóra Münchenben az Olympiaparkban szervezett félmaratont abszolút fölénnyel ismét megnyerte, 1 óra 25 perc 9 másodperccel női első helyezést ért el. Regős Éva a 10km-es távon korosztályos 3. helyezést ért el.

Gratulálunk az ASICS FrontRunner csapatnak a szuper eredményekért! Tudjuk, hogy egy-egy versenyen a részvétel a fontos, de a jó eredmény, győzelem, mindig továbbvisz az úton. A versenyeken mindig rengeteg a szurkoló, akik biztatják a futókat. Ez az, ami miatt még akkor is érdemes kilátogatni egy futóversenyre, ha egyébként nem futunk vagy nem szeretjük a futást. Magával ragad a hangulata. Bármerre néz az ember szurkolókat lát, mindenki biztatja a futókat, ami hatalmas löketet tud adni, amikor az ember éppen feladná. Kövesd az ASICS FrontRunner csapatot, tűzz ki Te is célokat, emeld a tétet és kövess minket a versenyszezonban!

A versenyekről részletes beszámolókat olvashatsz és képeket nézegethetsz az ASICS FrontRunner Facebook oldalon és a FrontRunnerek Facebook és Instagramm oldalán is.

Az időjárás elképesztő volt, még sütött a nap induláskor, de 2 km után oldalszélben eső és jégdara várta a mezőnyt. A második körre szerencsére kitisztult az idő és kellemes futóidőben fejezhették be a futók balatonfüredi Runner's World Run versenyt. Gratulálunk a csapat tagjainak! Tűzz ki célokat, emeld a tétet és kövess minket a versenyszezonban!

ivel elérte az idei évre kitűzött célját :)