Borítókép: Megérkezett a tökéletes karácsonyi ajándék: az első essence & CATRICE beauty boksz!

Megérkezett a tökéletes karácsonyi ajándék: az első essence & CATRICE beauty boksz!

Bemutatunk 2 csodás beauty boxot, melyek december elejétől már a Müller üzletek polcain fognak várni Téged!

Ha egy igazán cuki meglepetésre vágysz, vidd haza és szeress bele az első essence beauty boxba, mely telis-tele van szuper essence termékekkel!

Forrás: Vojcehovskij

A rózsaszín pöttyös dobozkában 7 essence terméket találsz, melyekkel igazán könnyedén varázsolhatsz csodás sminket! A dobozban helyet kapott a 4 blogger’s beauty secrets paletta egyike, mely tökéletes szemre és arcra is. Ezen kívül találsz még egy mono szemhéjpúdert és egy szemöldök formázó terméket is a szemek hangsúlyozásához.

A dobozban 2 ajakra való termék is van, egy ajakrúzs és egy ragyogó szájfény az ellenállhatatlan ajkakért! És végezetül a körmök: egy essence the gel körömlakk és egy körömmatrica teszi teljessé a csomagot.

Ha egy igazán egyedi, letisztult, fényűző dobozra vágysz, a CATRICE beauty box a tökéletes választás!

Az elegáns fekete doboz szürke barokk motívumokkal és arany díszítéssel 7 csodás CATRICE terméket rejt, melyek felhasználásával nappali vagy akár ünnepi sminket is készíthetsz.

A dobozban megtalálható a CATRICE egyik legkedveltebb korrektor palettája, az Allround korrektor, mely a színkorrekció elmélete alapján segít elfedni a bőrhibákat.

Találsz még egy Blush Artist pirosító palettát is, amivel igazán üdévé varázsolhatod az arcod. A dobozban 3 szemre való termék is helyet kapott: egy csodás Nude Szemhéjpúder paletta, egy Smokey Eyes szemceruza, melyekkel igazán lenyűgöző szemsmink készíthető, valamint egy Classic Volume műszempilla, mellyel kiemelkedővé varázsolhatod a füstös sminket!

Az ajkakról sem feledkeztek meg, ezért egy szuper folyékony ajakrúzs is vár rád a dobozban. Végezetül pedig a Moon Rock körömlakkal varázsolhatsz csodás körmöket!

Forrás: Vojcehovskij

Szerezd be te is ezeket a csodás limitált dobozokat és lepd meg vele magadat, vagy akár családtagjaidat, barátnőidet karácsony alkalmával!

További információkért látogass el az essence hungary és CATRICE hungary Facebook oldalára!