Borítókép: 10 trükk a stylistoktól, melyekkel optikailag hosszíthatod lábadat: nem csak a magassarkú megoldás!

10 trükk a stylistoktól, melyekkel optikailag hosszíthatod lábadat: nem csak a magassarkú megoldás!

Forrás: Erstudiostok/Getty Images
A legtöbb nő hosszú, karcsú, formás lábakra vágyik, hiszen ez nemcsak vonzó megjelenést kölcsönöz viselőjének, hanem roppant előnyös is. Azonban nem mindenkit áldott meg a sors kecses, hosszú lábbakkal, ám van egy szuper hírünk azoknak, akik ezzel a problémával küzdenek. Ugyanis az alábbiakban olyan tanácsokat hoztunk, melyek által sokkal hosszabbnak fog tűnni a lábad. Hidd el, megéri megfogadni! Az Éva Magazin írása.

Te is szeretnél hosszú lábakat, melytől nemcsak sokkal magasabbnak tűnsz, hanem még megjelenésed is mutatósabb lesz? Nos, az alábbiakban egy stylist titkos trükkjeit áruljuk el, melyek segítségével garantáltan sokkal hosszabbak lesznek a lábaid, és ennek köszönhetően magabiztosabb is leszel.

1. A cipőnek legyen némi platformja

És igen akkor is, ha magassarkú. Ugyanis amennyiben egy magassarkú cipő némileg meg van emelve a lábujjak alatti részén, akkor nemcsak sokkal magasabbnak fogsz tűnni, hanem még a lábaid is optikailag sokkal hosszabbnak fognak tűnni.

2. Hosszú, cipőre lógó nadrág

Ugyan sokan divatosnak tartják a boka felé érő nadrágokat, azonban az igazság az, hogy ez igencsak lerövidíti a lábakat. Ezzel szemben a cipőre rálógó, egészen hosszú nadrág pedig sokkal előnyösebb formát kölcsönöz viselőjének.

Forrás: Edward Berthelot/Getty Images

3. Ing betűrése

Az ing betűrése szintén segít abban, hogy optikailag hosszítsuk a lábunkat, mivel ezáltal sokkal hosszabbnak fog tűnni a testünk egésze. Ezt pedig bátran bolondítsd meg egy magassarkúval is.

4. Függőleges csíkokat válaszd, ne a vízszinteseket

Szintén fontos, hogy amikor ruhát választasz, ne a vízszintes csíkokat részesítsd előnyben, hanem a függőlegeseket. Ugyanis míg az előbbi inkább szélesít, addig a másik inkább vékonyítja, és hosszítja viselőjének testalkatát.

További tippekért kattints galériánkra!

Az Éva Magazin írása.