arcbőr,ajkak,kézfej,téli bőrápolás

Téli bőrápolási tippek: nincs több kicserepesedett száj és feszülő bőr!

Fontos a futás előtti bemelegítés, de ennél fontosabb az első lépés, hogy bőrünket is felkészítsük a zimankóra! A megfelelő hidratálással elkerülhetjük a kicserepesedett ajkakat, a sebes kezeket és fakó, száraz arcbőrt.

Puha kezek

Férfiak

Dilemma nélkül

Cerave regeneráló 50 ml 1499 Ft

La-Roche Posay Cicaplast Mains 50 ml 2299 Ft

A férfiak általában nem szeretik az intenzív illatú krémeket. Az illatmentes, könnyen beszívódó formuláktól roskadoznak a gyógyszertárak polcai, így simán elkerülhetjük az émelyítő aromákat.

Nők

Szippants a tenyeredbe!

L’Occitane shea vajas mézes krémes 30 ml 2390 Ft

Aki a shea vajra esküszik, annak nem is kell tovább keresgélnie. A finom mézes kézkrémbe 20% shea vajat csempésztek, így nehéz, de nem tolakodó textúrájú.

Bónusz

Tervezd tudatosan az újévet!

Mádara Ocean Love 2590 Ft

Organikus kozmetikum, ráadásul a csomagolása növényi alapú műanyagból és az óceánokból visszagyűjtött műanyaghulladékból készült. Ezért óceánbarát, tudatos és 100%-ban újrahasznosítható.

kezkrem,bőrápolás,téli bőrápolás

Ragyogó arcbőr

Az arcvédelmet a hideg időben nem lehet túlzásba vinni. Ha azt érzed, hogy az arcbőrödnek szüksége van a táplálásra, vitaminokra és “kenőanyagra”, ne sajnáld tőle!

Férfiak

Királyi luxus

Adrienne Feller Pour Homme hidratálófluidum 50 ml 13 208 Ft

Talán ismerősen hangzik a név, mintha már láttad volna valahol. Beugrik, hogy a barátnőd is ezt a márkát használja, ami nem véletlen. A márka termékeinek egyedisége abban rejlik, hogy 100%-ban természetes, növényi, minőségi alapanyagokból, illóolajok és magyar termálvíz felhasználásával készülnek.

Nők

Az olaj, mint vitaminbomba

The Body Shop Oil of Life intenzív ránctalanító 50 ml 9990 Ft

A nappali arckrémbe összegyűjtött különleges magolajakat a világ három tájáról gyűjtötték össze: fekete köménymag-olajat Egyiptomból, kaméliamag-olajat Kínából, és a csipkebogyómag-olajat Chiléből.

arcbőr,bőrápolás,télibőrápolás

Pihe-puha ajkak

A hideg idő a szánkat sem kíméli a kiszáradástól és a kicserepesedéstől, ezért ajkaink ápolását sem szabad elhanyagolnunk. A vitaminokat tartalmazó ajakbalzsamokon túl a természetes növényi vajak, például a sheavaj használatával ajkainknak is megfelelő védelmet biztosíthatunk.

Férfiak

Szakadás – és repedésmentesen

Weleda Everon 4,8g 1399 Ft

Nyugtat és ápol, könnyen elfér a zsebben és nem képez vastag filmréteget a bőrön.

Nők

Érzéki ajkak

Christian Breton Lip Priority 4,5g 5760 Ft

Mindent megteszünk azért, hogy a leglehetetlenebb helyzetben is csinosak maradjunk. A futócuccunk rendben, most az arcunkon a sor. A finom illatú balzsam nem csak kényezteti és dúsít, de kiemeli a szájkontúrt is.

ajakápoló,puha ajkak,téli ajakápolás