vega, vegán,

Áttérsz a húsmentes étkezésre? 4 könyv, ami ebben nagy segítség lesz!

Forrás: Unsplash/ Pablo Merchán Montes
Kicsit változtatnál az étkezéseden, és sokkal több húsmentes ételt fogyasztanál? Netán teljesen búcsút intenél az állatí eredetű ételeknek, italoknak? A következő 4 könyben rengeteg szuper receptet és tippet találsz, most pedig még jobb áron szerezheted be őket!

Egyre jobban vágysz a vitamindúsabb étkezésekre, és egyre kevésbé kívánod a húst? Netán csak szeretnéd megtapasztalni, milyen a húsmentes élet? Már egy ideje mellőzöd az állati eredetű élelmiszereket, de sokszor fogalmad sincs, mit készíts, amit te és a család is örömmel elfogyaszt?

Kezdő és középhaladó vegáknak bizony időbe telik beletanulni a húsmentes étkezésbe, hiszen hosszú folyamat megismerni az alternatívákat, a fűszereket, és kreatívnak lenni mondjuk egy tál lencsével is.

Bár a net tele remek receptekkel, én újdonsült vegaként örömmel lapozgatok vega illetve vegán szakácskönyveket, mert van, hogy este csak nekiülök recepteket olvasni, és a fejemben egy teljesen új étel születik meg. Ha pedig vannak lehetőségek, ötletek, sokkal könnyebb kigpndolni a menüt, és azt, hogyan is lehetne úgy elkészíteni, hogy az egész család, vegák és nem vegák is jól lakjanak belőle.

A következő könyvek az őszi JOY-Napok alatt kedvezményesen vásárolhatóak meg - érdemes élni a lehetőséggel!