magok, aszalványok,

Híznál vagy izmot szednél fel viszonylag rövid idő alatt? Ezeket az ételeket bátran eheted!

Forrás: Unsplash/Maksim Shutov
Lehet, hogy azt hiszed, fogyni a világ legnehezebb dolga, pedig hidd el, sokan épp az ellenkezőjével küzdenek!

Számodra a pluszkilók leadása okoz nehézséget, hiszen szerinted még "a levegőtől is hízol" - épp ezért nem könnyű megérteni, ha valaki pont hízni szeretne, vagy épp izmot felszedni. Ha pedig mindezt egészséges módon akarja valaki kivitelezni, akkor nem a csokiadagot kell drasztikusan megnövelni, hanem komolyan át kell gondolni és újra kell tervezni az étrended. Az extra izom ugyanis nem csak az edzésnek, hanem a komolyan kiszámított tápanyagbevitelnek is köszönhető.

Nyilván a mennyiség teljesen egyéni, ahogy az is, hogy mennyi idő alatt mit szeretnél elérni. De az biztos, hogy az extra proteinturmixokon és táplálékkiegészítőkön kívül a következő ételek mind hasznosak, ha plusz izomra vagy extra súlyra szeretnél szert tenni úgy, hogy közben tápanyagdúsan, egészségesen étkezel!

#vegyélhazait: Viblance Pekándiós- Quinoa Granola

#vegyélhazait: Viblance Pekándiós- Quinoa Granola

Mennyeien finom és tápláló reggeli egészségtudatos ínyenceknek!

Ha valami igazán finomra vágysz, kóstolnod meg ezt! A Viblance díjnyertes granolája nem csak igazi ízélmény, de csakis tiszta összetevőkből, aromák, színezékek és egyéb mesterséges alapanyagok nélkül készül. Gluténmentes, növényi alapú.

A termék limitált számban elérhető webshopunkban!

1590 Ft

1770 Ft

BIO Chlorella por 100 g

BIO Chlorella por 100 g

A terméket a megrendeléstől számított 3-5 munkanapon belül tudjuk kiszállíttatni.

1990 Ft