paradicsom, gyümölcs,

Rajongsz a paradicsomért? Akkor ezt az újdonságot azonnal meg kell kóstolnod!

Forrás: yoom paradicsom magyarorszag
Végre a hazai gasztrovilágba is betört az unikális YOOM paradicsom, amit nem csak gyönyörű, sötétlila színéről ismerhetsz fel, de ízében is egészen más dimenziókat nyit meg előtted.

Hallottál már az umami ízről?

Egyre édesebbek, egyre zamatosabbak a paradicsomok, ahogy közeledik a nyár, ám idén egy újdonsággal is számolhatnak a gyümölcs rajongói: a YOOM paradicsommal! Jellegzetes édes-savanyú esszenciáján kívül rendelkezik a mágikus umami ízzel is, amit – édes, sós, savanyú, keserű után – az ötödik ízként emlegetnek. Szinte lehetetlen pontosan meghatározni az umami ízt, de az bizonyos, hogy nem csak önmagában fenséges, de más ételek zamatát is szépen kikerekíti. Sőt, ha umami tartalmú alapanyaggal főzöl, jóval kevesebb sót igényel a készített étel, így az egészségedet is nagyban óvod vele.

Tömve antioxidánsokkal

A YOOMTM paradicsom egy igazi vitaminbomba - nem csak az ízlelőbimbóidat kápráztathatod el és főzőtudományodat fejlesztheted vele, de szervezeted védőpajzsaként is működhet. Számos ásványi anyagot tartalmaz, különösen magas a magnézium- és káliumtartalma és C-vitaminban is gazdag. Emellett karotinoidokban és antocianinokban is bővelkedik, utóbbi adja a jellegzetes színét is. Magas antioxidáns tartalma segítséget nyújt például a fáradtság leküzdésében is.

gyümölcs, paradicsom
Forrás: yoom paradicsom magyarorszag

A színe káprázatos

A különleges paradicsom termesztése a legszigorúbb minőségi és környezetvédelmi normák alapján történik, csak a legjobb gazdálkodókat választják ki világszerte. A YOOM paradicsomokat 5 kontinensen termesztik, külső színüket a szélesség szerint változtatják: délen feketébbek, északon enyhe lilás árnyalatok.

Fuss gyorsan. Egyél lassan.

Fuss gyorsan. Egyél lassan.

Ne maradj le a Fuss Gyorsan. Egyél Lassan. című könyvről, rendeld meg még ma saját magadnak vagy ajándékként, hiszen minden futó könyvtárában alapkellék!

 

 

 

3995 Ft

4995 Ft