edzés, evés,

5 étel, ami sokat segít az újratöltésben egy kőkemény HIIT edzés után

Forrás: getty images
A gyakori edzés, pláne az intenzívebb mozgásformák kivitelezhetetlenek a megfelelő energialöket nélkül hosszú távon. Ám az sem mindegy, milyen tápanyagokat viszel be a sportolást követően!

A mozgás és a táplálkozás együtt nagyon fontosak az egészséges életmód kialakításához, hiszen ha helyesen étkezel, még sokkal több energiád lesz, a teljesítményed javul, és a regeneráció is felgyorsul.

A HIIT, vagyis a magas intenzitású interval tréning egy kőkemény edzés, így itt különösen fontos az, hogy újratöltsd a lemerült tartalékaidat.

Fuss és Főzz

Fuss és Főzz

A sportolók életében rendkívül fontos a megfelelő táplálkozás, hogy edzés terved valóban teljesülni tudjon. A Fuss & Főzz a Runner’s World Magazin hasábjain megjelent legjobb recepteket tartalmazza!

 

3995 Ft

4995 Ft

Az edzés utáni újratöltés hozzájárul az izmok állapotának helyreállításához és növekedéséhez, és segít pótolni az elvesztett energiát. Szakértők szerint egy HIIT edzés után 60-90 percen belül érdemes visszatölteni a lemerült energiaraktárakat, ez nagyon fontos a glikogénkészlet megfelelő feltöltéséhez.

A következő 5 étel tökéletes választás egy HIIT edzés utánra!