Borítókép: 6 gyulladáscsökkentő összetevő a turmixodhoz

6 gyulladáscsökkentő összetevő a turmixodhoz

Vannak olyan zöldségek, gyümölcsök és fűszerek, amik csökkentik a krónikus gyulladást, ezeket gyűjtöttük össze. Pakold őket a turmixgépbe!

A gyulladásokat érdemes megelőzni ahhoz, hogy egészséges maradj. A sportolóknak pedig különsen fontos. A turmixokban sok energia és tápanyag van, de az emésztőrendszerednek is jót tesznek.
Bogyós gyümölcsök
Az áfonya, szeder, málna és eper kellemesen fanyarrá teszik az italod. A bennük lévő flavonoidok pedig csökkentik a gyulladást
Ananász
Bromelaint tartalmaz, ami a véráramba jutva segít lebontani a gyulladást okozó fehérjéket.
Levélzöldségek
magnéziumban gazdagok, ezért segítenek a gyulladás csökkentésében.