gyümökcs, áfonya,

Az előrejelzések szerint ezek lesznek 2021 szuperételei

Forrás: Unsplash/Michael C
Mindig vannak felkapott, magas tápanyagtartalmú és számos jótékony hatással bíró fogások, amiket szuperételnek keresztelnek. Persze nem kötelező ezeket enni, sőt, de azért érdemes tudni róluk. 2021-ben a következők lehetnek nagyon népszerűek!

Minden évben vannak új kedvencek és régi klasszikusok az aktuális szuperélelmiszer-listán. A Pollock Communications és a Today's Dietarian dietetikus szaklap összeállította azon ételek listáját, amik várhatóan a következő 12 hónapban nagyon népszerűek lesznek.

De azt tudod, mitől lesz valami szuperétel? A szuperélelmiszer a hivatalos meghatározás szerint olyan élelmiszer, amely gazdag olyan vegyületekben (például antioxidánsokban, rostokban vagy zsírsavakban), amelyeket hasznosnak tartanak az ember egészsége szempontjából. Vagyis ezen ételek rengeteg tápanyagot tartalmaznak, és egészségesebbek lehetünk tőlük.

Lássuk is, melyek lesznek idén a legnépszerűbbek!

#vegyélhazait: Feketekert bio homoktövis

#vegyélhazait: Feketekert bio homoktövis

100% frissen préselt natúr homoktövis lé a Balaton partjáról. Igazi superfood. Gazdaságos 2 literes bag in box kiszerelésben a  hosszantartó garantált minőségért. Tömény egészségbomba, tele vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, zsírsavakkal, antioxidánsokkal.

A termék limitált számban elérhető webshopunkban!

5500 Ft