Borítókép: Beleizzadtál a szakálladba? 3 lépésben leszámolhatsz a viszkető érzéssel!

Beleizzadtál a szakálladba? 3 lépésben leszámolhatsz a viszkető érzéssel!

Forrás: Getty Images
A szakáll manapság a stílusos férfiak egyik alapkelléke, egy futóknak azonban megfelelő ápolás híján meggyűlhet vele a baja. Eláruljuk hogy hozhatod ki belőle a legtöbbet.

A szupermarketek és drogériák polcain napjainkban már kiváló kozmetikumokat lehet találni, célzottan az arcszőrzetre. Ezek között azonban kiemelkednek a kifejezetten férfiak számára kifejlesztett Bulldog Original termékcsalád szakállápolói, amelyek mesterfokon tisztítják és hidratálják az arcszőrzetet, ami a nyári hőségben elfogyasztott kilométerek után igazi megváltás tud lenni.

A Bulldogról:

A Bulldog termékei – amelyek számos országban bizonyítottak már - természetes összetevőket, például camelinaolajat, zöld teát és aloe verát tartalmaznak, mesterséges színezéket és illatanyagokat viszont nem. Emellett a Vegan Society által minősítettek, így vegetáriánusok és vegánok is bátran használhatják őket.

Szakállápolás lépésről lépésre a Bulldog Originallal:

1. lépés: Igazíts rendszeresen, az igényes arcszőrzetért!

Először is, tanácsos befektetni egy minőségi szakállvágóba vagy borotvába, valamint érdemes elsajátítani néhány szakálligazítási alapfogást is. Egy jó borotvahab pedig szintén kell ahhoz, hogy minden simán menjen. Tudtad, hogy a Bulldog Original könnyen habzó borotvagélje olyan innovatív tartályban kapható, amelyet levegő hajt, nem aeroszol? Megtalálod a DM üzleteiben!

2 lépés: Mosd minden nap!

Akárcsak a haj, úgy a szakáll is magába szívja a kellemetlen szagokat és szennyeződéseket. Éppen ezért fontos a mindennapos, célzott tisztítása. A Bulldog Original 2in1 Szakállsamponja és Kondicionálója természetes összetevőivel gondoskodik arról, hogy arcszőrzet egész nap puha és illatos maradjon.

3. lépés: Szakállolaj és balzsam: a legjobb barátaid

A szakáll hidratálás nélkül száraz, töredezett és korpás lesz - viszont elkerülheted ezt egy jó minőségű szakállolajjal vagy szakállbalzsammal. De mi a kettő közötti különbség? A balzsam sűrűbb állagú, ezért nemcsak hidratál, hanem az arcszőrzet formázására is alkalmas. A szakállolaj pedig egyszerűbben jut el az arcbőrhöz, ezzel megelőzve a viszketést. A Bulldog Original Szakállolajba az eredeti összetevők mellett jojoba- és kókuszolaj is került, hogy a legmagasabb szinten ápolják az arcszőrzetet.

Készen állsz arra te is, hogy végre vagány és egészséges szakállat növessz? Keresd a Bulldog Original termékeket országszerte az összes DM és Rossmann üzleteiben!