Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés

Liebscher László

Liebscher László vagyok. Világéletemben a kihívások vonzottak, emiatt kezdtem el foglalkozni a pulzusvarianciával és a regenerációval. 4 éve foglalkozom napi szinten pulzusvariancia elemzéssel és (amatőr, félprofi és profi, elit) sportolók stressz-regenerációs profil- és életmód elemzésével. Én magam maratoni távokat futok, azokra készülök. Rendszeresen tartok konferenciákon, edzőképzésekben, szakmai fórumokon, egyetemeken előadást a regeneráció központú edzésterhelésről és a regeneráció fontosságáról, mérhetőségéről. Pulzusvariancia témakörben zárt és nyílt képzéseken igyekszem a tudásmegosztásban is aktívan részt venni.

Kérdezek tőle
Kép
Egészség

A speciális védelmi vonal: az érzelmi immunrendszerünk

A járvány kapcsán úton-útfélen találkozunk az immunrendszerünk fontosságára való felhívással, és önkéntelenül is keressük már azokat a vitaminokat, növényeket, természetes módszereket, mozgást, amivel az ellenálló képességünket támogatni tudjuk. Kevesebben vagyunk tisztában azonban azzal a ténnyel, hogy az érzelmeink hasonló dinamikával jelennek meg, mint ahogy az immunrendszerünk reagál: egy úgynevezett érzelmi immunrendszer is működik bennünk.

2020. október 7.

Kép
Egészség

Hogyan hat a járvány az egészségi állapotodra?

A bizonytalanság félig üres, félig teli pohara.

2020. augusztus 17.

Kép
Runner's World

Titkos fegyver: Power Nap

Rohanó világban élünk, és mi futók még azt a részét is rohanással töltjük, amit mások esetleg nem. Egy dolog viszont biztos, mindannyiunknak 24 óra áll rendelkezésünkre, hogy egy napból kihozzuk a maximumot.

2019. október 30.

Kép
Egészség

A megfelelő regeneráció 5 fontos kulcsa – hogy a futás még jobban menjen

Sokat emlegetnek egy mondást, hogy annyit tudsz kivenni egy versenyből, amennyit beleraktál az edzések során. Mégis sokakkal előfordult már, hogy hiába edzett eleget, a verseny sajnos nem úgy sikerült, ahogy tervezte.

2019. június 28.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem