tornaterem,sporttáska

Vége a tornatermi bukénak! Szuperjó cipő- és sporttáska szagsemlegesítőt teszteltünk

Forrás: Getty Images
Biztos neked is ismerős, amikor a reggeli edzés után egész nap a táskában áll az edzőcuccod, meg a nedves törülköző, és este pakolsz ki…

Többnyire reggelente sportolok, haza már nem megyek munka előtt, és mivel nincs lehetőségem sehova kiteregetni az összeizzadt edzőcuccaimat és vizes törülközőmet, egész nap a táskámban állnak.

Nem valami ideális helyzet, de ez van! Nemrég viszont kipróbáltam a Smell Well szagsemlegestő párnácskát, és nem hagyhattam ki, hogy megosszam az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat. Az egyik férfi kollégám is letesztelte, ő kifejezetten azzal a céllal, hogy az egyik cipőjét, ami a mosások ellenére sem akart teljesen illatossá válni, kicsit kellemesebb szagúvá tegye. Neki nagyon bevált, ódákat zengett róla, így gondoltam az én táskámon is segíthet!

Elsősorban nem is kifejezetten a szagok miatt tartom hasznosnak, hanem hogy beszippantja a nedvességet is. Így, amikor este kinyitom a táskám, nem csuromvizes dolgokat szedek ki, és persze azért az illatuk is frissebb.

smell well,szagsemlegesítő
Forrás: Hámori Zsófia

A Smell Well párnácska egy svéd fejlesztésű termék, ami belül ásványi sókat rejt, plusz bambuszból készült aktív szenet. Ez nem csak a rossz szagokat szívja magába, de a nedvességet is. A bambuszból használt aktív szén azért jó, mert rendkívül gyorsan nő, így nem kell a környezetre gyakorolt káros hatásoktól tartani. Egyébként a Smell Well természetes anyagokat tartalmaz, szóval ha nem szereted a szintetikus dolgokat, akkor is bátran használhatod.

Csak be kell dobni a táskába és elvileg 6 hónapig hatékonyan működik. Én még csak egy hónapja használom, de nagyon elégedett vagyok vele. Este, kiszedve a cuccaimat sosem csap meg semmilyen kellemetlen szag és kevésbé nedvesek. Imádom!