Borítókép: Nyerj belépőt a Runner’s World futó-szemináriumra!

Nyerj belépőt a Runner’s World futó-szemináriumra!

Futni könnyű. Jól futni viszont már nehezebb. Légy te a 25 szerencsés nyertes egyike, akiket a Fájdalom Ambulancia profi mozgáselemzés szemináriummal vár, így megtanulhatod a helyes futótechnikát, aztán egészségesebben, hatékonyabban gyűjtheted a kilométereket.


Mit kell hozzá tenned? Először is, szerezd be a 2016-os , készíts egy fotót a benne lévő kedvenc hónapodról és töltsd fel február 8-17. között ez alá a poszt alá.
Aztán már csak annyi a dolgod, hogy megvárd a sorsolás eredményét és szurkolj, hogy te is a győztesek között legyél. Ugye, hogy nem is olyan nehéz, mint lefutni egy félmaratont?


A Bemutató óra:
Sokan azt gondolják, hogy futni bárki tud. Sajnos ez nincs így. A nem megfelelő technika, felszerelés, edzésterv nélkül sajnos elég hamar sérülés lesz a vége: eleinte csak sajgó végtagok, netán derék vagy térdfájás jelentkezik futás közben, ám később ezek a problémák már nem csak sportolás közben lépnek fel. Sajnos a sérülés, húzódás, ficam is sokszor a helytelen technika következménye. Nem elég csupán felhúzni a futócipőt és nekiesni a köröknek a futópályán!


Ha a 25 szerencsés között vagy, szerdán délután kérünk érkezz egy kicsit korábban és hozz magaddal futócipőt és edzőruhát (mely lehetőség szerint testhezálló legyen), mert a megjelentek közül 18:00-kor sorsoljuk ki a szerencsést, akit mozgáselemzőink a bemutató órán felmérnek a speciális ZEBRIS Járáselemző Rendszer segítségével. Míg szakembereink a felmérést végzik, humánkineziológusunk a többieknek folyamatosan magyarázza, hogy éppen mi történik, miért fontos a felmérés, milyen problémák szűrhetőek ki vele, mire érdemes figyelni futás közben, és betekintést ad, hogy hogyan lehet a futást tanítani/tanulni. A vizsgálat közben és után is felteheted a kérdéseidet és szívesen ad személyes tippeket és tanácsokat is. Ne feledd, azért leszünk itt, hogy segítsünk, hogy megértsd, hogy a hobbid hogyan lehet élvezetes és fájdalommentes sport!


Amennyiben Te leszel a szerencsés, a felmérés után írásos kiértékelést kapsz a vizsgálatról, hasznos tippekkel és tanácsokkal. A többi résztvevő számára pedig 10+10%-os kedvezményt biztosítunk a vizsgálat illetve a futástanítás árából!
Az esemény oldalát itt találod.
Ha esetleg még nem újítottad be a naptárat, itt még megrendelheted. Ajándék kiadványt is kapsz róla a világ 50 legjobb futóversenyéről és a futós matrica sem hiányozhat mellőle, arról nem is beszélve, hogy minden nap motiváltan indulhatsz útnak.


Elő a naptárral, aztán felkészülni, vigyázz, rajt!