robotgirl réka,lukoviczki réka,runners world,futómagazin

Megjelent az év első Runner’s World magazinja – szuperizgalmas tartalmakkal!

Forrás: Erdélyi Gábor
Kihagyhatod az év első Runner’s Wolrdjét, de nem érdemes, mert telis-tele van inspiráló emberekkel és hasznos tanácsokkal!

Kezdjük azzal, hogy a címlapon Lukoviczky Réka, alias Robotgirl szerepel: a csodaszép fiatal lány, aki végtagamputáltként protézissel fut, és még az is lehet, hogy belelőle válik majd az első magyar paralimpikon futó.

Réka története mellett szerepel a magazinban Izsó Veronikáé is. A mozgáskorlátozott és autista kamaszlány rendszeresen indul utcai futó és tiratlonversenyeken, ahol édesapja, Izsó László speciális futókocsit tolva teljesít vele akár maratoni távokat is. A hétköznapi hősök sorában bemutatjuk Mezei Gergő többszörös Európa- és világbajnok transzplantált sportolót, aki második veseátültetéséhez nővérétől, Klárától kapott életmentő szervet, és most újra világbajnokságra készül.

Olvashatsz Eliud Kipchoge nagy pillanatairól és a hobbifutósport jövőjéről a technológia korszakában, az izomnyújtás új irányzatáról, és iramfutók mesélnek arról, miért hajlandóak saját legjobb időeredményüket is feláldozni azért, hogy mások célbaérjenek. És itt még nincs vége…. Szerezd be a magazint és meglátod!

Ha szeretnél előfizetni a magazinra, itt megteheted: