Borítókép: Ilyen volt a 7. Runner's World Futótábor - egy kis ízelítő

Ilyen volt a 7. Runner's World Futótábor - egy kis ízelítő

Forrás: futotabor
Hetedik alkalommal táboroztunk együtt - és imádtuk!

Az első futótáborunkat 2017 tavaszán rendeztük meg Tapolcán, azóta pedig igyekeztünk az egész országot bejárni, de immár 7. alkalommal visszatértünk az első helyszínre, mert a csodás környezet és szuper futóútvonalak teljesen magukkal ragadtak minket!

A helyszín újra a Hunguest Hotel Pelion volt, ahol csodás 5 napot töltöttünk el, az edzések között a medence partján hűsöltünk. A 3 edző, Sipos Fanni, Szántó Nelli és Markocsán Sándor változatos edzésprogramot állított össze a csapatnak, akik különböző csoportokban, az edzettségi szintjüknek megfelelően futhattak: volt résztávos edzés, fartlek, hegyi futás, regeneráló edzés, de futóiskola és erősítés is.

futotabor

A futóedzések között érdekes előadások várták a résztvevőket:

Rajnay Kata a sérülésmegelőzésről és helyes bemelegítésről beszélt, Macpherson Éva az izzadás által elveszített ásványi sókról és frissítésről, Marton-Mlecsenkov Éva CoffeeRun Momma pedig motivációs, interaktív előadást tartott. A futók Garmin órákat és Meru sportkrémeket is tesztelhettek, arról nem is szólva, hogy egy tartalmas ajándékcsomaggal térhettek haza a Hester's Life, The Bridge Bio, Jana, Kneipp és Nivea jóvoltából, és persze egy menő RW futópólót is kaptak az Intersport jóvoltából.

Az edzőink a Seat legújabb Tarraco modelljeivel érkeztek, amiket a résztvevők is megcsodálhattak.

Legközelebb te is velünk tartasz?