Borítókép: SPAR enjoy.  - változatos finomságok friss, minőségi és megbízható alapanyagokból

SPAR enjoy. - változatos finomságok friss, minőségi és megbízható alapanyagokból

A fogyasztók a márkanév alatt háromféle leves, ötféle saláta, kétféle öntet, és hatfajta rizses-tésztás készétel közül választhatnak. Ezen kívül válogathatnak a desszert-, snack- és gyümölcssaláta-kínálatból is, amelyek mellé különböző ízesítésű smoothie-kat, joghurtitalokat és kávékat is vásárolhatnak.

A SPAR csoport legújabb, SPAR enjoy. Convenience szendvics és saláta üzeme 2018-ban indította el futószalagjait, melyek mögött értő kezek készítik friss, javarészt saját forgalmazású alapanyagokból a gyors napkezdés, egy sietős, éhes helyzet vagy egy lopott kényeztető pillanat hozzávalóit. A SPAR enjoy. márkanév alatt nem csak a SPAR saját készítésű szendvicseit és salátáit találjuk meg, hanem gondosan válogatott és kiválasztott egyéb finomságokat.

A SPAR elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás iránt, ezért minden eladott enjoy. szendvics árából 10 forinttal a Mosoly Alapítványt segíti. A támogatásból az alapítvány a budapesti Szent László Kórház Hematológiai és Őssejt Transzplantációs Osztályán folyó munkát finanszírozza. Az osztályon az egész országból érkező beteg gyermekeket látnak el.