Borítókép: Exkluzív vacsora Richard Demeter interaktív duvatbemutatóval a Prime Stake & Wine-ban

Exkluzív vacsora Richard Demeter interaktív duvatbemutatóval a Prime Stake & Wine-ban

Forrás: Prime Stake & Wine
Budapest luxus steakhouse-a március 7-én különleges, egész estés szórakozást kínál, a-la carte vacsorával, interaktív divatbemutatóval, élőzenével, DJ-vel.

"Vacsora interaktív divatbemutatóval" a neves fiatal magyar divattervezővel, Demeter Richárddal együttműködésben olyan új megközelítést kínál, amitől egy klasszikus vacsora sokkal szórakoztatóbb és izgalmasabb lesz. Ezen az estén nem csak az ízlelőbimbókat kényeztetik, hanem minden érzékszervet megérintenek, köszönhetően Richard Demeter látványos ruháinak, a gyönyörű modelleknek az élőzenének és a legnépszerűbb hip-hop/R’n’B dj-nek, DR. BRS-nek.Richard Demeter ruhakölteményeit a Dancing with the Stars fellépőin és műsor vezetőin is láthatták már, de most testközelből, élőben is megcsodálhatják.

Forrás: Prime Stake & Wine

A vacsora alatt - amíg a legfinomabb steaket, osztrigát vagy a híres magyar ételeket fogyasztják a legjobb borok, különleges koktélok kíséretében - a modellek az étterem közepén lévő hatalmas bárpult körül és az asztalok között sétálva mutatják be a gyönyörű ruhákat, és egy kis szerencsével egy pohár pezsgőt vagy koktélt is Ők szervíroznak a vendégeknek.

Az est programja:

  • 18.00 - 21.00 Vacsora
  • 20.00 Divatbemutató
  • 21.00 Meglepetés vendég
  • 22.00-24.00 DJ. DR. BRS

A férőhelyek korlátozottak, az eseményre foglalni 30.000.-Ft/fő elvárt fogyasztás megfizetésével van lehetőség

További információkat és foglalást ITT találod!