Borítókép: Így hidratáld a bőröd a hidegben is a Helia-D Hydramax termékcsaládjával!

Így hidratáld a bőröd a hidegben is a Helia-D Hydramax termékcsaládjával!

Forrás: Helia-D
Az időjárás változása bőrünk egészségét és állapotát is befolyásolhatja. Az őszi-téli időszakban a levegő szárazabb és hidegebb, így bőrünk gyorsabban veszít hidratáltságából. A több mint négy évtizedes múltra visszatekintő Helia-D új Hydramax névre hallgató termékcsaládja lágy textúrájú, könnyen felszívódó krémjeivel és hidratálóanyagokban gazdag formuláival tökéletes társad lesz a hideg időben is.

A megfelelő hidratálás a hideg idő beköszöntével még fontosabbá válik, a Helia-D legújabb termékcsaládja pedig ebben segíti a kezdő bőrápolókat. A Hydramax termékeiben lévő hatóanyagok segítik megőrizni a bőr frissességét, megelőzhetik a korai ráncokat és egységesebbé tehetik a bőrt, így ezeket a lépéseket semmiként se hagyd ki a téli rutinodból!

Hialuronsavval a bőr rugalmasságáért

A Hydramax termékcsalád azokat a húszas-harmincas éveikben járó fiatalokat szólítja meg, akiknek a bőrén még nem fedezhetők fel az idő múlásának nyomai, mégis fontos számukra, hogy magas hatóanyagtartalmú készítményekkel már ma tegyenek a bőrük hosszantartó ragyogásáért.

A termékcsalád tagjait alkotó hidratálókrémek összetevői között háromféle hialuronsav található meg, amelyek nemcsak a bőrfelszínen, hanem a bőr mélyebb rétegeiben is kifejtik hatásukat, kombinálásukkal pedig rendkívül komplex hatás érhető el. A termékek használatával a bőr rugalmasabbá, puhább tapintásúvá válik, a hialuronsav ráadásul nemcsak a dehidratáltságot enyhíti, hanem az annak nyomán megjelenő apró ráncokat is.

Forrás: Helia-D
Kattints a képre és fedezd fel a Helia-D Hidramax termékcsalád termékeit!

C-Vitamin a hibátlan arcbőrért

Az utóbbi évek kutatásainak hála a C-Vitamin mára a szépségápolás top hatóanyagává vált. A Helia-D Hydramax C-Vitamin & Hyaluron Duo Szérumában található antioxidáns hatású C-vitamin egységesíti az arcbőrt és elősegítheti a bőrfelszín és a mélyebb rétegek hidratáltságát. A termék készítésekor a Helia-D nagy hangsúlyt fektetett az illatanyag- és színezékmentességre, így könnyen az érzékeny bőrűek kedvencévé is válhat. A szérum a reggeli és az esti rutinba is beilleszthető, azonban legjobb reggel, az arctisztítást követően alkalmazni.

Forrás: Helia-D

Ne felejtsd el a fényvédelmet!

Ugyan a nap már nem süt olyan erősen, a káros sugarak a téli időszakban is jelen vannak. Az UVA és UVB-sugarakat sem a hideg, sem a felhők nem szűrik ki, így az a borongósabb, hűvösebb időben is kockázatot jelenthet. A Hydramax széles spektrumú (50) fényvédője hosszútávon segíti a káros napsugarak elleni küzdelmet, így azt a kevésbé napsütéses hónapokban sem ajánlott elhagyni.

A Hydramax-család minden tagja dermatológiailag tesztelt, a krémek 24 órás mélyhidratálást biztosítanak, ráadásul vegán összetételűek. A gyártó a termékek megalkotásakor a környezetvédelemre is figyelt, így minden Hydramax tégely újrahasznosítható üvegből készült, a kupakok pedig újrahasznosított műanyagból.

Forrás: Helia-D