futótábor

Megszálltuk és szétfutottuk Visegrádot: ilyen volt az idei őszi futótáborunk

Forrás: Szász Norbert
Idén ősszel már negyedik alkalommal rendeztük meg a Generali Runner's World Futótábort, ahol sok izgalmas előadással és kemény edzésekkel készültünk a résztvevőknek!

A Generali a Biztonságért Alapítvány által támogatott Runner's World futótáborban immár három edző, Sipos Fanni, Szántó Nelli és Markocsán Sándor várta a lelkes futókat, első nap egy kis ismerkedős tempóváltással készültek, hogy felmérjék a résztvevők edzettségi állapotát. Utána pedig igencsak változatos edzéseken vehettünk részt: volt terepfutás a Spartacus-ösvényen, emelkedős sprint a Salamon-toronynál, lépcsős edzés, fartlek, core-erősítés és persze alacsonyabb intenzitású, lassabb futás is. A cél az volt, hogy mindenféle edzéstípussal megismerkedhessenek a futók.

generali runners world futótábor,futótábor
Forrás: Szász Norbert

A futóedzések mellett nem maradhattak el az előadások sem, Rajnay Kata gyógytornász az instabil eszközök fejlesztő hatásairól és a hengerezésről okította a csapatot, MacPherson Éva a gyógyító táplálkozásról, dr. Menczel Zsuzsa pedig a testedzés függőségről beszélt. Sipos Fanni a teljesítménydiagnosztikát mutatta be, és a tábor minden napján állapotfelmérést végzett, Kalovits Gábor pedig Saucony cipők technológiájáról adott elő és tesztcipőkkel is készült.

Az 5 nap végére szuper csapat kovácsolódott a futókból, amihez az edzések mellett a közös wellness-ezések és szombat esti buli is hozzátett. Jövőre te is velünk tartasz?

A további képeket itt nézheted meg: