Borítókép: Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Forrás: F&F
Nyakunkon a partiszezon, így nem árt, ha van egy terved arra vonatkozóan, hogy miben vészeled át a mozgalmas nappalokat és a hosszú éjszakákat. Az F&F karácsonyi kollekciójában megtalálsz mindent, amiben nemcsak túlélő üzemmódban leszel, de még élvezni is fogod a pörgést.

A fekete „alapdarabokat” – a bőszárú oldalzsebes nadrágot, a szatén midiszoknyát és a flitteres rövidnadrágot viselheted vékonypántos szandállal vagy magassarú cipővel párosítva, ha a partimeghívón az áll, hogy elegáns a dress code. Ha csak kötetlen családi vagy baráti vacsira mész, a formálisabb alsókhoz bátran vegyél fel egy menő sneaker-t. Ami a felső részeket illeti a szatén megkötős blúzok idén leginkább aranyban és ezüstben pompáznak, amit szintén többféleképpen viselhetsz, farmerrel párosítva lazák, élre vasalt nadrággal pedig elegánsak lesznek.

Forrás: F&F
Kattints a képre és fedezd fel az F&F legújabb kollekcióját!

A kollekció legizgalmasabb és legextravagánsabb darabjai a stílusos kabátok és a fémes hatású nadrágok. A szezon koronázatlan királynője egyértelműen a szőrős rövid kabát. Az F&F kollekciójában ezúttal egy csodás fehér darab került, ami gyakorlatilag minden szettet azonnal feldob. Az ezüst színű nadrág pedig egy olyan ruhadarab, amelyben garantáltan nem maradsz észrevétlen Szilveszterkor a tömegben, mikor éjfélt üt az óra. Ha nagyon bátor vagy és szeretsz a figyelem középpontjában lenni akkor ne habozz, bújj bele az ezüstösen csillogó nadrágba, vedd fel hozzá a fehér szőrős kabátot és ragyogj, mint Abbey Clancy a márka brit nagykövete!

Forrás: F&F
Kattints a képre és fedezd fel az F&F legújabb kollekcióját!

Fedezd fel az F&F ünnepi kollekcióját a Tesco áruházakban!

A termékek elérhetősége áruházanként változó és eltérő lehet.