Borítókép: Ajándékozz idén karácsonykor időt szeretteidnek!

Ajándékozz idén karácsonykor időt szeretteidnek!

Az elmúlt két évben megtanultuk, hogy a szeretteinkre és a saját testi-lelki egészségünkre fordított idő a legértékesebb ajándék, amivel rendelkezhetünk. Hogy a befelé fordulás és a nyugalom néha többet ér, mint a legdrágább tárgyi ajándék vagy egzotikus utazás. Hunyd le a szemed és képzeld el, hogy idén karácsonykor valami olyan dolgot tudsz adni szeretteidnek, amire valóban szükségük van. Ha az év végi rohanás, ajándék keresgélés, a tökéletes ünnepi menü összeállítása közben te lehetsz az, aki felüdülés és a relaxáció élményével tud kedveskedni azoknak, akik igazán megérdemlik.

Felüdülés kívül-belül a budai hegyek lankáin

Az Oxygen Wellness Naphegy a budai zöldövezet legszebb részén, a Tabán tetején fekszik, varázslatos panorámával a Budai várra. Az exkluzív fitness&wellness komplexum igazi különlegesség a fővárosban, hiszen a gyönyörű természeti környezetnek, a modern enteriőrnek, az egyedülálló medence- és szaunavilágnak, valamint a szakképzett trénereknek és a legkorszerűbb fitnesz gépeknek köszönhetően igazi felüdülést nyújtó programokban lehet itt részünk.

Kedvezményes Oxygen Naphegy csomagok

A karácsonyi ragyogás pedig mitől is lehetne teljesebb, mint a teljes testi-lelki felüdüléstől? Az Oxygen Naphegy különleges ünnepi csomagokkal kedveskedik mindazoknak, akik idén a relaxáció élményével szeretnének mosolyt csalni szeretteik arcára a karácsonyfa alatt.

Az ajánlatokat úgy alakították ki, hogy személyre szabottan tudjunk válogatni az ajándékozott életstílusához és igényeihez illeszkedően, azonban ami közös bennük az az, hogy mindegyiknek célja a relaxáció és a revitalizáció harmóniájának megtalálása.

Ha szeretnél többet megtudni arról, melyik lenne a szeretteidnek megfelelő választás, lapozz bele galériánkba!

A csomagokról további információkat tudhatunk meg az Oxygen Naphegy weboldalán. Az ajándékba vásárolt csomagok felhasználhatóak: 2022.03.01.

A három ajándékcsomagon kívül az Oxygen Naphegy oldalán számos ajánlatot találsz, amivel sikerülhet igazi örömöt csempészned idén a karácsonyi ajándékdobozokba.