Borítókép: Éjszakai fürdőzésre vágysz? 2017-ben ismét Strandok Éjszakája

Éjszakai fürdőzésre vágysz? 2017-ben ismét Strandok Éjszakája

Éjszakai lubickolás a hazai strandokon? Ez nem csupán vágyálom, hiszen évről évre tárt kapukkal várja a Standok Éjszakája azokat a vendégeket, akik naplemente után a hold fényénél szeretnének fürdőzni.

Egy holdfényes nyári éjszaka önmagában is romantikus hangulatot biztosít, ám a hazai fürdők és strandok olyan programot kínálnak július 28-án éjszakára, ami a forró nyári napok egyik felejthetetlen élménye lehet azoknak, akik kihasználják a Strandok Éjszakája lehetőségét. A programhoz csatlakozó fürdők száma évről évre növekszik, így a felfrissülni vágyók a fővárosban és az ország számos területén mazsolázhatnak a kínálatból. A lubickoláson kívül a kikapcsolódást és szórakozást igen gazdag programkínálat biztosítja: Acoustic Planet zenekar, Groovehouse együttes, Korda György-Balázs Klári, Kozmix, Party Art’s OK, filmvetítés, szauna szeánszok, koktél-show, tűzijáték stb. csak néhány lehetőség a fürdők és strandok egyéni programjai közül.

A boldogságban úszni nem is lehetetlen, csak ki kell használni a Magyar Fürdőszövetség által megálmodott és létrehozott nagyszerű kezdeményezést.

A programok részletes információi a csatlakozott fürdők honlapjain és tájékoztató felületein, valamint a Magyar Fürdőszövetség www.furdoszovetseg.hu honlapján és Facebook oldalán (www.facebook.com/Csobbanj velünk) olvashatók.

Vajon 2017-ben is egy különlegesség lesz a legnépszerűbb? - Elindult Az Év Fürdője verseny Budapest – 2017.06.22. Idén...

Posted by Csobbanj velünk on Thursday, June 22, 2017