Borítókép: Takaríts, hogy jól érezd magad!

Takaríts, hogy jól érezd magad!

Forrás: ELECTROLUX
Tiszta környezetben mindenki jobban érzi magát. Éjszakánként jobban alszunk, de nappal is jobban el tudunk lazulni, ha rend és tisztaság van körülöttünk. De kinek van ideje vagy éppen kedve minden nap takarítani? Az Electrolux Better Living kutatásából kiderült, hogy a megkérdezettek 25%-a nem szeret porszívózni, 31%-a szerint pedig időigényes és macerás a takarítás. Viszont 5-ből 4 ember tisztában van vele, hogy a tiszta környezet pozitív hatással van közérzetére.

Takarítás gyorsan és kényelmesen

Egy Electrolux vezeték nélküli állóporszívóval gyorsan végigszaladhatsz a lakáson. Csak emeld le a töltőállványról, és már szedheted is össze a padlóról az elhullajtott szőrszálakat. Egy 75 nm-es lakás padlóját alig 10-15 perc alatt megtisztíthatod a porcicáktól, hajszálaktól, a cipőd talpáról lehullott sártól. Bizonyos modellek szívófejében forgókefe is van, ez segít összeszedni a vékonyabb szőnyegekről is a haj és szőrszálakat. Az Electrolux állóporszívóknak van egy kivehető morzsaporszívó része, mellyel a konyhapultról, az asztalokról és a kanapéról is pillanatok alatt feltakaríthatod a kiszóródott cukrot, gabonapelyhet vagy elhullott hajszálakat.

  • Ha egy állóporszívóval 2 naponta végigmész a lakásodon, a nagy vezetékes porszívódat elég lesz 2 hetente elővenni (pl. a szőnyegek alaposabb takarításához).
electrolux
Forrás: PR
Kattints a képre!

Speciális modellek speciális igényekhez

A gazdik és az allergiások speciális modelleket is választhatnak. A gazdiknak tervezett Electrolux porszívókhoz jár egy mini forgókefés szívófej, mely a kanapé szövetszálaiból is kiszedi az állatszőrt. Az allergiásoknak készült modelleknek pedig egy speciális UV-s szívófeje van*, mely hatékonyan távolítja el az allergéneket az ágy és a kanapé mélyéről, miközben az UV fény fertőtleníti a szövetet. A porszívónak öt lépcsős szűrőrendszere van, mely kiszűri a levegőben található allergének 99,9%-át, így takarítás után nem csak a padló, de lakás levegője is tisztább lesz.

*Bizonyos modelleknél

electrolux
Forrás: PR
Kattints a képre!