Borítókép: Színkavalkád a Sauconytól

Színkavalkád a Sauconytól

Már a boltokban a Saucony tavaszi-nyári újdonságai! Idén sem kell csalódnod, a technológia és a dizájn megint egymásra talált a cipőkben.

Félévente minden cipő új köntösbe bújik az évszak és a divat színeinek megfelelően. A női színpalettát most az Azúr kék tenger inspirálta, a férfi cipők pedig narancssárga-kék színekben pompáznak.

Idén a legtöbb cipő már a Formfit technológiával készül, ami még nagyobb kényelmet biztosít. A középtalp és a talbetét peremének megemelésével a lábfej kevésbé mozog a cipőben. Nem rajta a cipőn, hanem a cipőben „mélyen ülve” szelheted a kilómétereket. Keresd a Formfit technológiát a talpbetéteken!

Idén tavasszal a Triumph ISO 5, a Guide iSO 2 és a Kinvara 10 lepte meg újdonságokkal a futókat.

A Triumph ISO 5 most extra Everun-t kapott a saroknál és a talppárnánál, hogy még párnázottabb legyen. A külsőtalp 2mm-el alacsonyabb lett, hogy helyett adhasson a forradalmian új, úgynevezett kristály gumi anyagnak, ami a hagyományos széntalpaknál jobban bírja a strapát.

A népszerű Guide széria már bizonyított az évek során. A mostani szezonban csak kisebb változtatás történt, a sarkat körülölelő anyag vastagabb lett, hogy biztosan tartsa a lábad a lépés minden fázisánál.

A Kinvara pedig idén ünnepelte 10-dik születésnapját, melynek megkoronázásaként érkezett a Kinvara 10. Kifinomult vonalvezetés és extra sarokpárna ékesíti. A különlegesen könnyű félverseny cipő egyre több futó szívét ejti rabul.

Csatlakozz Te is a Saucony futókhoz! Jó futást és eredményes versenyeket!