saucony endorphin

A Saucony eddigi leggyorsabb cipője: megérkezett az Endorphin Pro

Forrás: Hámori Zsófia
A Saucony eddigi leggyorsabb cipője. A versenycipőd. Két és fél éven át tesztelték profi atlétákkal, több mint 25 prototípus után nyerte el a mostani tökéletes formáját. A profi atléták sorra döntötték meg az egyéni és országos csúcsokat.

MITŐL LESZ ILYEN FÜRGE EZ A CIPŐ?

  • SPEEDROLL technológia
    Külsőtalpa elülső részének megerősítésével és hajlított alakjával a cipő minden egyes elrugaszkodásnál energiát ad és lök előre, hogy megerőltetés nélkül száguldhass.

  • PWRRUN PB
    Ultrakönnyű energia. A Saucony legújabb párnázottsági anyaga az eddigi legrugalmasabb és legkönnyebb a márka történetében.

  • KARBON TALP
    Az S-alakú talp könnyeddé teszi a futást még a leggyorsabb tempódnál is, így hamarabb eljutsz a célig. A Saucony cipői közül csak az Endorphin Pro-ban.

  • A három technológia kombinációja teszi tökéletessé és hihetetlenül gyorssá ezt a cipőt. Persze nem megy magától, egy futóra is szüksége van.
saucony endorphin

ENDORPHIN KOLLEKCIÓ

Az Endorphin Pro az Endorphin család tagja. Családi vonás a SPEEDROLL technológia, ami mindegyik cipőben megtalálható. A Pro-t a versenyekre tervezték azoknak, akiknek a másodpercek is számítanak, a Speedet a tempós edzésekre/versenyre, a Shiftet pedig a mindennapos edzésre. A Speed Pro-hoz hasonlóan PWRRUN PB talppal rendelkezik és a karbon helyett TPU talpréteggel. A Shift pedig egy puhább, kényelmesebb verziója a fenti cipőknek.

A Speed férfi méretekben ősztől a boltokban! A többieket tavasztól várhatjuk.

saucony endorphin
Forrás: Hámori Zsófia

ENDORPHIN TEAM

Az Endorphin Team tagjai az Saucony atlétái és minden Endorphin Pro tulajdonos. Ez egy különleges csapat. Amennyiben Te is közéjük akarsz tartozni, keresd a cipőt július 17-től a Spuri, Nyúlcipőbolt és a Flourunning üzletében!

endorphin team
Forrás: Hámori Zsófia
endorphin team
Forrás: Hámori Zsófia