Borítókép: Elindult a futniszép.hu legújabb futóversenyének előnevezése

Elindult a futniszép.hu legújabb futóversenyének előnevezése

Szeretettel mutatjuk be az I. Badacsony Mapei Félmaraton és Trigo Maratont, avagy a legújabb versenyt, amely a sorozat többi tagjához képest is meglepően színes arcát mutatja meg.

Nyolc féle távból választhatnak a futók a 400 méteres babyruntól kezdve a klasszikus maratonig. A Balaton egyik legikonikusabb helyszínén hódítja majd meg összesen 1500 résztvevő az útvonalakat, melyeknek mindegyike Badacsony szívéből startol: a Hableány Bisztró és Borbártól, mely a verseny központjává is avanzsált. A megszokott egész napos programokon, gyermekfoglalkozásokon, tombolán, beszélgetéseken, és színes kiállítói soron túl kiemelt szerepet kap a gasztronómia és a szórakozás is: dedikáltan a futók számára készíti el a Hableány chefje azt a menüt, melyet a résztvevők kedvezményes áron fogyaszthatnak el.

Délután pedig a hivatalos programelemek zártával indul csak el igazán az élet: a friss Teraszon ugyanis jóleső fáradtsággal koccinthat közösen a futóközösség egy kifejezetten Nekik szervezett bulin. Érdemes tehát akár egész hétvégére, és mindenképpen az egész családdal érkezni.

Ha mindezzel nem győztünk volna meg arról, hogy előnevezz, most egy igazán nagy újítást is megosztunk Veled. Hogy 100%-osan kihasználjuk az eseményben rejlő élményfaktort, 2022-től kihasználjuk az utazással töltött időt is, és a budapesti (és székesfehérvári) indulóknak kedvezve elindítunk egy futniszép különvonatot is, amely azon kívül, hogy rendkívül pénztárca- és környezetbarát megoldást kínál, egy olyan közösségi atmoszférát is varázsol az utasoknak, ahol speaker, dj, kóstoltatások, jóízű beszélgetések, és csodás tájak hangulata teszi az egészet ellenállhatatlanná. Félő, hogy leszállni sem lesz kedvük a futóknak, de a szervezők azért megpróbálják majd valahogy lecsábítani őket a járatról...

Várunk tehát az újdonságokban bővelkedő, de továbbra is a klasszikus alapelveket követő eseménysorozatunk legújabb tagjával mindenkit 1-99 éves korig, élsportolókat, hobbifutókat, de a zöldfülű újoncokat is!

Előnevezés: 2021. november 28., 12:00-től a www.badacsonymaraton.hu-n

Verseny időpont: 2022. május 14.

Helyszín: Badacsonytomaj, Hableány