Borítókép: Milyen egy divatos férfi hátizsák a sport szerelmesei számára?

Milyen egy divatos férfi hátizsák a sport szerelmesei számára?

Forrás: PR
A sportos életstílus kedvelőinek elengedhetetlen a megfelelő hátizsák kiválasztása a mozgalmas mindennapok során. Azok számára, akik rendszeresen járnak edzeni, fontos egy jó sporttáska, amiben magukkal vihetik a felszerelésük. Melyik a legjobb választás tehát, ha egyszerre szeretnénk férfiként divatosak és sportosak is lenni?

A minőség mindenekelőtt

Sporttáskából, de férfi hátizsákból sem érdemes az alacsony minőség felé kacsintgatunk. Fontos, hogy a táska erős anyagú és strapabíró legyen – másrészt pedig az sem mindegy, hogyan illeszkedik az outfitünkhöz. Ezeket pedig csak a jó minőségű, márkás darabok tudják egyszerre biztosítani számunkra. Sokan például munka után járnak például edzeni. Egy olcsó „piacos” táska pedig nem igazán a jó ízlés megnyilvánulása egy elegáns, irodai öltözettel kombinálva. Ezért mindenképp az olyan minőségi darabok közül érdemes választanunk, amelyek valóban passzolnak a legtöbb hétköznapi viseletünkhöz is.

Stílusok és modellek

Akár a Nike, az Adidas, a Converse vagy a The North Face táskáit nézzük, szinte mindegyik között találunk elegánsabb és kifejezetten sportos, sőt underground dizájnnal ellátott modelleket is. Ezért bármilyen legyen is az ízlésünk, biztosan találunk ezek között megfelelőt. Ha stílusunk a hétköznapok során inkább az elegancia felé húz, akkor akár már bőrből készült darabokat is megtalálhatunk a mai kínálatban – tehát tényleg van miből válogatni.

Hogyan viseljük a hátizsákokat?

Ha üzletiesebb a megjelenésünk, akkor sem kell feltétlenül lemondanunk a hátizsákokról. Ma már egyáltalán nem ritka, hogy öltöny mellé egy üzleti tárgyalásra nem aktatáskával, hátizsákkal jelenünk meg. Egy minőségi, esztétikus hátizsákban még a laptopunk is kényelmesen elférhet. Sőt a tárgyalás végeztével még az edzésre is gond nélkül eljuthatunk, hiszen van benne a váltóruhánk számára is. Tehát bátran ajánlhatóak az üzletiesebb megjelenés mellé is a különféle férfi hátizsákok. Sportos öltözethez pedig szinte kötelező darabnak számítanak. Ebben az esetben nem is kell nagyon nézelődnünk, elég a https://www.ecipo.hu/sportcipok/kiegeszitok/hatizsakok-es-sporttaskak.html linkre kattintva átfutni, milyen hatalmas is valójában a kínálat ezekből.

Forrás: PR

Hogyan válasszunk megfelelően hátizsákot?

Először is fontos a hátizsák méretét meghatározni. Ha inkább kevesebb cuccot hordunk magunkkal, akkor érdemes a kisebb darabok közül választani. Amennyiben viszont nem csak a munkahelyünkhöz szükséges dolgokat, de még az edzőcuccot is ebben szeretnénk tárolni, akkor a nagyobb, laptoptartóval is ellátott modellek között már bármilyen stílusban találhatunk megfelelőt. A hátizsák hossza is fontos azonban. Ha a legjobb súlyelosztást szeretnénk megtalálni, akkor ne érjen túl a fenékrésznél, hiszen ha jobban megpakoljuk, attól csak fájni fog a hátunk. A legjobb, ha olyat választunk, amely tökéletesen felfekszik a hátunkon. Az anyag tekintetében pedig a legjobb könnyen tisztítható, strapabíró anyagokat választani. Ezért amikor minőségi férfi hátizsákot szeretnénk vásárolni, mindig érdemes hosszú távra gondolkodnunk. Ha már megtaláltuk a megfelelő darabot, nincs más teendőnk – viszont még mindig választhatunk a hátizsákhoz passzoló cipők vagy karórák közül. Ezekből az alábbi linken széles választékot találhatunk: https://www.ecipo.hu/kiegeszitok/karorak/ferfi.html.