Borítókép: Május 29, Balatonboglár készülj! - Naplemente félmaraton - Futniszép

Május 29, Balatonboglár készülj! - Naplemente félmaraton - Futniszép

Ebben a pillanatban a futniszép sorozatának második eleme, a IV. Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaraton telítettsége 84%-on áll.

Gyönyörű tájakon át futhatjátok a Novo C 10K-s távját, a Kedvenc Kereskedőház 21K-s távját, nem kell aggódnia a Cornexi 21K párosoknak sem, eléjük is egy csodaszép vidék látképe tárul majd, ahogyan azon kedves futók elé is, akik bevállalták a Trigo 42K távját.

A Kedvenc Kereskedőház és a futniszép csapata hozza a jó időt, a számtalan energiadús finomságot a frissítőpontokra, az ország legjobb speakereit, Magyar Norbit a rajtoknál és Hajas Gabit a befutóknál, a legkiválóbb dj-ket, djkecsoh-t és Szintai Danit, akik gondoskodni fognak nem csak a versenyközpontban a lelkesítő és pezsgő hangulatról, hanem a hajózáskor is a Balaton kellős közepén.

Finom falatokkal, kiváló italokkal várnak Titeket a katamaránokon, ahol együtt koccinthattok majd a sikeresen lefutott távjaitokra.

Egyszóval, ha tanácsolhatunk valamit az az, hogy ezt a versenyt, ezt a hangulatot és ezt a bulit semmiképpen se hagyjátok ki.

A Kedvenc Kereskedőház és a futniszép csapata ott lesz veletek és szurkol nektek a rajtban és gratulálnak nektek a célba érkezésetekkor, a befutóérem.hu műhely által gyártott éremmel, amely Gömbkilátó kicsinyített mása, kiöntve üveggel a naplemente pontos színkódjával.

Május 29, Balatonboglár készülj, mert jönnek a futniszép futói meghódítani a tájat.

  • A legszexibb versenyünk
  • Naplemente a Balaton kellős közepéről!

Kibővültek a kategóriák is, így már négy-féle távból választhatnak az indulók:

  • Novo C 10K
  • Kedvenc Kereskedőház 21K egyéni
  • Cornexi 21K páros
  • Trigo 42K

A részletek miatt igazoljátok vissza az ESEMÉNYT és kövessétek az oldalt FACEBOOKON és/vagy INSTAGRAMON.