Borítókép: Ki szeretne kirobbanóan jó illatú ruhákat?

Ki szeretne kirobbanóan jó illatú ruhákat?

Forrás: unsplash.com
Akár szeretsz vagy utálsz egy illatot, kutatások bizonyítják, hogy bizonyos szagok javíthatják fizikai teljesítményünket. Míg egyes illatok fokozhatják energikusságunkat, addig más szagok pihentető hatásúak, enyhítik a szorongást és javítják bizalomérzetedet.

Valamint az is tény, hogy egy jó illatú ruhának számos előnye van: jó hangulatunk lesz egész nap, mások is érzik rajtunk, és nem utolsó sorban – attól függően, hogy milyen illatú a ruhánk –, akár fel is frissülhetünk, vagy épp relaxálhatunk. Ha pedig az edzőcuccaink is illatosak, az még a teljesítményünkre is hatással lehet.

Az új Lenor Unstoppables illatgyöngyök bármilyen anyaghoz használhatóak, így kifejezetten alkalmasak sportruhák mosásához, mert nem tartalmaznak szövetlágyítót, ezáltal nem károsítják az anyagot, ugyanakkor akár 12 héten át frissen és illatosan tartják a ruhákat egészen a következő mosásig.

Négy változat közül választhatod ki a kedvenc illatodat:

A Lenor Unstoppables Dreams a jázmin és a vaníliavirág illategyüttese megnyugtat és pihentet. Ez az illat tökéletes például egy jóga órához.

A Lenor Unstoppables Fresh az ásványok, a vízililiom és a friss zöldek illatjegyével tökéletesen passzol a sport törülközőkhöz.

A Lenor Unstoppables Lavish luxusparfümöket idéző, a vörös rózsák és az őszibarack jegyeit magába foglaló illat tökéletes választás edzőruhád felfrissítéséhez, hogy még több önbizalmad legyen az edzés során.

Az új Lenor Unstoppables Spring az ibolya, gyöngyvirág, narancsvirág és a rózsa jegyeinek kombinációja, gazdag fás és friss zöld jegyekkel vegyítve, tökéletes illat egy üde tavaszi nap megidézésére. Te is erre vágysz? Akkor használd ezt a variánst futóruhád mosásához!

Leitner Olga, közismert fitnesz influencer és főállású édesanya a tavasz illatát szereti a legjobban. „A tavasz tiszta, friss illata mindig is elvarázsolt” – mondta. Olga nemrég tesztelte a Lenor Unstoppables illatgyöngyökök erejét, és a négy illat közül természetesen a Lenor Untoppables Spring lett nála a befutó.

Közeleg a tél, de nálam tavasz van. :D A Lenor Unstoppables Spring lett nálam a befutó, miután az összeset leteszteltem....

Posted by Bakker, anya lettem on Friday, November 16, 2018

„Bár közeleg a tél, nálam tavasz van. 😊 Ha a Lenor Unstoppables Spring illatot használom, a legkeményebb edzés és a leghidegebb tél alatt is valahogy olyan tavaszi feelingem van és ezt imádom!”

És hogyan használd?

Szórd a gyöngyöt a mosógép dobjába, tedd rájuk a ruhákat és a mosószert. A gyöngyök feloldódnak a mosás alatt, és átitatják illatukkal a ruha anyagát, folyamatos frissességet biztosítva egészen a következő mosásig.