Borítókép: Ismét itt az év legőrültebb futóversenye, a CRAZY5K!

Ismét itt az év legőrültebb futóversenye, a CRAZY5K!

Forrás: Crazy5K
Kicsik, nagyok, idősek, fiatalok figyelem! Idén is megrendezésre kerül a CRAZY5K – Felfújható Akadályfutás, minden korosztály szórakoztató, kalandos futóversenye! Ha szeretsz futni, de eleged van az egyhangú terepekből, vagy kedvet kaptál hozzá, hogy kipróbáld magad, ott a helyed!

Két különböző távval várnak benneteket az ország több pontján:

A CRAZY5K egy 5 km hosszú futással indul, ahol 10 hatalmas különálló akadályt kell leküzdeni. A versenyre bárki jöhet, aki eléri a 130 cm-t és betöltötte a 8. életévét.

A CRAZY5K-SPRINT ezzel szemben egy 2 km-es táv és egy 200 méter hosszú egybefüggő felfújható akadálypálya. Ide már kisebb gyerekekkel is tudtok nevezni, hisz elég elérni a 120 cm-t és idén betölteni a 6 éves kort. Ez garantálja a családi élményt, ahol közösen lehet csúszdázni, ugrálni!

Akkor sem kell megijednetek, ha nem bírjátok egyben teljesíteni a kilómétereket, hiszen mindkét verseny esetében megengedett a séta is, csak annyi a dolgotok, hogy ne zavarjátok vele a többi futót.

Érkezhettek egyénileg, barátokkal, munkatársakkal egyaránt, kitűnő családi program vagy éppen csapatépítő! Sőt, ha csoportosan érkeztek, különböző kedvezményekben is részesültök!

Ne hagyjátok otthon a futócipőtök, a jókedvetek, a verseny végén pedig minden befutó éremben részesül!

A szervezők arra is nagy hangsúlyt fektettek, hogy biztonságban érezzétek magatokat, ugyanis az idősávok úgy lettek összeállítva, hogy a versenyen 500 főnél több sportoló nem fog tartózkodni egyidejűleg. A nézőknek azonban, akik nem vesznek részt a versenyen, továbbra is szükséges a védettségi igazolvány.

Idei helyszínek:

2021.08.28 KECSKEMÉT (Crazy5k-Sprint)

2021.09.04 MISKOLC (Crazy5k-Sprint)

2021.09.11 GYŐR (Crazy5k-Sprint)

2021.10.02 DUNAKESZI (Crazy5k-Sprint)

2021.10.09 SZEGED (Crazy5k)

Nevezés és további információ a információ a CRAZY 5K és Crazy5K Sprint oldalakon található.

A helyszíneken való nevezés csak korlátozott számban lesz elérhető.