speedgoat5, hoka

Csapasd a hegyen a HOKA SPEEDGOAT 5-ben!

Forrás: HÁMORI ZSÓFIA
Megérkezett a márka egyik igazi „igáslovának” új generációja – könnyebb súllyal és nagyobb tapadással, mint valaha, ráadásul a fenntarthatóság is előtérbe került!

Extra kényelem + strapabírás

A felsőrész anyaga részben újrahasznosított poliészter, részben duplán újrahasznosított jacquard szövet, de tartást adó laminálásokat is találsz rajta, amelyek a kőfelverődések és egyéb behatások ellen nyújtanak védelmet. A hosszított Achilles-nyelv biztosítja a könnyebb felhúzást és támasztást.

speedgoat5, hoka
Forrás: HÁMORI ZSÓFIA

Biztos haladás

A középtalp hozza azt, amit a Speed-goat eddig is hozott, ám most könnyebb köntösben, hiszen teljesen új külső borítást kapott! A Vibram Megagrip új technológiájával eddig még nem tapasztalt tapadást kapsz. Kedvedre róhatod benne a technikás ösvényeket is esős, havas időben is!

speedgoat5, hoka
Forrás: HÁMORI ZSÓFIA
Tiricz Irén, terepfutó, HOKA-nagykövet véleménye:

„A SpeedGoat 5 az egyik kedvenc cipőm! Nagyon magas a csillapítása, így szinte bármilyen távra alkalmas, stabilan tudok benne futni, jól tartja a bokám, és még esős, sáros időben, technikás terepen, csúszós köveken is biztonságosan haladok benne.”

Miben más a SPEEDGOAT 4-hez képest?
  • Teljesen új külső talpborítás, a Vibram extra aprófogazatának köszönhetően eddig még nem tapasztalt tapadás
  • Könnyebb középtalp konstrukció, (illetve anyaghasználata is frissült),mely nagy csillapítást és kényelmes használatot kisebb súllyal biztosít
  • Újradolgozott felső rész, előtérben a fenntarthatóság, illetve több mozgási lehetőség a lábaknak futás közben
speedgoat5, hoka
Forrás: HÁMORI ZSÓFIA
Ha szeretnéd kipróbálni a SPEEDGOAT 5-öt,

tesztnap keretében megteheted majd, hiszen januárban indul a HOKA ROADSHOW, amiről bővebb infókat a HOKA RUNNERS HUNGARY Facebook-oldalon találsz!