Borítókép: Felkészültél a kihívásokra? A Rexona Maximum Protection termékcsalád igen!

Felkészültél a kihívásokra? A Rexona Maximum Protection termékcsalád igen!

Forrás: PR
Egy pillanatra állj meg és gondold végig, mennyit változott az életed az elmúlt néhány évben, mennyi új kihívás, mennyi új feladat, mennyi sikeresen megoldott nehézség és persze öröm van a hátad mögött. Hány olyan izzasztó helyzetben volt részed, ahol minden támogatásra szükséged volt a sikerhez? Büszke lehetsz magadra, hogy mindez sikerült!

A jövő talán még nagyobb kihívásokat rejt, de biztos lehetsz benne, hogy a Rexona Maximum Protection termékcsalád felkészült, és téged is felkészít a három leggyakoribb izzasztó kihívásra:

  • A STRESSZRE
  • A MOZGÁSRA
  • A MAGAS HŐMÉRSÉKLETRE

Tudtad, hogy az elmúlt évtizedekben számos izzadásgátló fő hatóanyaga alig változott? A Rexona viszont tudományos kutatásainak és tapasztalatainak legjavát ötvözve létrehozta leghatékonyabb izzadásgátló aeroszolját, amely képes megakadályozni az izzadást és megelőzni a kellemetlen szagok kialakulását - akár 72 órán keresztül. Magabiztosságot és frissességet ad a hétköznapokban éppúgy, mint az extrém helyzetekben.

Forrás: PR

A modern világ életstílusa magával hozta azt, hogy sokkal kevesebbet mozgunk, mint korábban. Elkényelmesedtünk a mindennapjainkban, anélkül, hogy mindezt észrevettük volna. A Rexonánál hiszünk abban, hogy itt az ideje, hogy mindez megváltozzon. Hiszünk Benned és abban, hogy nálad is megtalálható az az erő, hogy aktívan tegyél egészséged érdekében! Hiszen minél többet mozogsz, annál inkább érzed, hogy élsz. És ahogy te egyre többet mozogsz, a Rexona izzadásgátlók - a Motionsense™ technológiának köszönhetően - annál hatékonyabbak lesznek.

ISMERD MEG A REXONA MAXIMUM PROTECTION TERMÉKCSALÁDOT, AMELYNEK TAGJAIBAN NEM FOGSZ CSALÓDNI, ÉS AMELYEK HŰ TÁRSAID LEHETNEK A JÖVŐBEN!

Női újdonságok:

Rexona Maximum Protection Bright Bouquet 150 ml izzadásgátló aeroszol 72h
Rexona Maximum Protection Watermelon 150 ml izzadásgátló aeroszol 72h
Rexona Maximum Protection Bright Bouquet 40 ml izzadásgátló stift 72h
Rexona Maximum Protection Antibacterial 40 ml izzadásgátló stift 72h
Rexona Maximum Protection Clean Scent 50 ml golyós izzadásgátló 72h

Forrás: PR

Férfi újdonságok:

Rexona Men Maximum Protection 150 ml Power izzadásgátló aeroszol 72h
Rexona Men Maximum Protection Sport Defence 150 ml izzadásgátló aeroszol 72h
Rexona Men Maximum Protection Antibacterial 50 ml izzadásgátló stift 72h
Rexona Men Maximum Protection Cobalt Dry 50 ml izzadásgátló stift 72h
Rexona Men Maximum Protection Cobalt Dry 50 ml golyós izzadásgátló 72h

Forrás: PR