közösségi futás

Virtuális futóverseny az endometriózisban érintett nőkért

Csatlakozz te is virtuális futásunkhoz! Fuss magadért és mások egészségéért!

Az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány az egyetlen magyarországi hivatalosan bejegyzett közhasznú civil szervezet, mely elkötelezett az endometriózissal küzdő nők támogatása iránt. Orvosokkal, egészségügyi dolgozókkal, intézményekkel, szervezetekkel és alternatív terápiával foglalkozó szakértőkkel karöltve nyújtanak segítséget az endometriózissal küzdő nők számára. Elsődleges céljuk az endometriózissal kapcsolatos figyelemfelhívás, annak érdekében, hogy mielőbb megfelelő, szakértő orvosokhoz kerüljenek az érintett nők. A hiteles tájékoztatással céljuk a felmerülő tévhitek eloszlatása, a prevenció, az egészségtudatosságra nevelés, érzékenyítés és a tabuk ledöntése.

Az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány szervezésében jótékonysági futás vette kezdetét július 1-31.között. A futással azt szeretnék elérni, hogy minél több ember figyelmét felhívják a betegségre, az endometriózissal kapcsolatos ismeretek terjesztése és egyúttal adománygyűjtés, amit később az ezzel kapcsolatos edukációra fordíthatnak.

  • Az esemény időpontja: 2021. július 1- július 31.
  • Helyszín: a kedvenc pályád, vagy akár otthon, futópadon
  • Versenykategóriák: szabadtéri futás, futópad
  • Távok: 1km, 3km, 5km, 10km,
  • Nevezési díj: 3500 Ft
  • Díjazás: Minden teljesítőnek egyedi érem
  • A nevezési díj tartalma: A nevezési díjból 1500 forinttal az "Együtt Könnyebb" Női Egészségért Alapítvány munkáját támogatod. Az érem, amit a részvételért kapsz nem csak azt jelképezi, hogy teszel a saját egészségedért, hanem azt is, hogy másokért és az ő egészségükért is megmozdultál. Legyél magadra nagyon büszke és oszd meg az érmed a közösségi média felületeiden! A futás mellett mások motiválásával is nagyban segíted az alapítvány munkáját. Hogy megtalálják a bejegyzésed, használd az #endofutas2021 hashtaget!. Gondolva rátok és a mögöttünk álló pandémiás időszakra szeretnénk kedvezni nektek, ezáltal nyerni is lehet, figyeld az esemény oldalát és a részleteket. Bízunk benne, ha virtuálisan is, de idén is több százan csatlakoztok a kezdeményezésünkhöz.

Még több információ a rendezvényről: ITT

A nagykövet csapat pedig lehetőség azok számára, akik nem futnak, de támogatnák a kezdeményezést, ITT

🏃‍♀️Az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány szervezésében jótékonysági futás veszi kezdetét július 1-31.között....

Posted by Endometriózis Magyarország on Friday, July 2, 2021