Borítókép: Egy kis wellness (nem csak) sportcuccaidnak

Egy kis wellness (nem csak) sportcuccaidnak

A levegő, a napsütés, a madarak, a finom szellő, a téli álmukból ébredező tavaszi futócuccok sokakat futásra csábítanak. Neked is vannak kedvenc darabjaid, amelyeket viselve azt érzed, hogy jobban megy az edzés? Ha ez segít elindulni, többet vagy gyorsabban futni, akkor vedd fel őket minden nap!

Edzés után, egy rövid, frissítő mosást követően kíméletesen száríthatod meg sportruháidat egy szárítógépben, így másnap akár újra a legjobb felszerelésedben indulhatsz edzeni.

Forrás: PR

Száríts okosan!

Forrás: PR
Kattints a képre!

A különböző anyagú ruhákat különböző módon kell szárítani. Az Electrolux DelicateCare szárítógépekben biztonságosan száríthatsz minden holmit, ami a címke szerint kézzel vagy géppel mosható. A modern szárítógépekben az alap programok (pamut, szintetikus, mix) mellett sokféle speciális (outdoor, farmer, sport, gyapjú, selyem, pehelykabát) program is van, így a teljes ruhatárad élvezheti a szárítógép nyújtotta wellness élményt.

Mint minden ruhára, a sportruhára is igaz, hogy ha megfelelő módon mosod és szárítod, akkor hosszú ideig megőrzi eredeti színét, formáját és technikai funkcióit. Így sokáig viselheted őket. A sportruhák akkor lesznek igazán jó formában, ha sport programon (alacsony hőfok, a program végén hosszabb lehűlési fázis) szárítod őket.

Gondoskodj technikai ruháidról, meghálálják

Forrás: PR
Kattints a képre!

A technikai holmijaidat mindig outdoor programon mosd, lehetőleg speciális mosószerrel (sportboltban kapható) és soha ne használj öblítőt. Ezt követően szárítsd gépben, outdoor programon. A meleg levegő segít aktiválni a mosás során a szövetszálak közé juttatott impregnáló és kondicionáló anyagokat, ezért a program végén az utolsó pár percre a gép megnöveli a hőfokot. Így technikai kabátod véd majd a hidegtől, a széltől és az esőtől is – lehet, hogy éppen ez segít elindulni akkor is, amikor a rosszabb idő miatt inkább kihagynád az edzést.