comedy club

Kovács András Péter és Litkai Gergely: 42 kilométer rekordidő alatt!

Forrás: Comedy Central
Közös teljesítménytúrák és privát edzések tartják fitten a Comedy Club két humoristáját

Kovács András Péter és Litkai Gergely nemcsak kollégák, hanem sporttársak is. A Comedy Centralon december 10-ig minden péntekenként látható stand-upos műsorfolyam, a Comedy Club két humoristája azt vallja, hogy a színpadon is szükség van a megfelelő állóképességre, ezért szabadidejükben sokat sportolnak. Például közösen túráznak; már két alkalommal is nekiveselkedtek együtt a Mátrának és olyan jól sikerült egymást motiválniuk, hogy végül a 42 kilométeres távot rekordidő alatt teljesítették. Közös élményeikről és új műsoraikról is meséltek.

Újra a nagypályás nevettetőké a terep a Comedy Centralon! Október 22-től ugyanis folytatódik a humorcsatorna stand-upos műsorfolyama, a Comedy Club. Az új évadban ismét trükkös cselekkel, kíméletlen támadásokkal és védhetetlen poénlabdákkal nyomul a gárda.

Kovács András Péter november 12-én az Apróbetűs részek 1-2. című produkcióban egy vicces, felkavaró és nagyon őszinte vallomásban mesél saját tapasztalatairól férjként és szülőként. Azért, hogy jó fizikumát megőrizze és a színpadon a maximumot tudja nyújtani, szabadidejében szívesen kirándul, a kertjében kialakított „garden workout” pályán edz, de nemrégiben a ketrecharcot is elkezdte.

comedy club
„Egyelőre még csak a lánycsoportban vagyok, de így is ötven perc után le kell feküdnöm, hogy ne a szemük láttára ájuljak el. Olyasmi ez, mint a box, csak rúgások is vannak benne, egyébként nagy erőkifejtést igényel, erős kardiós értéke van. Nagyon szelíd ember vagyok, így kizárólag az edzés miatt megyek és még a boxzsáktól is bocsánatot kérek a végén”
árulta el nevetve KAP, aki már két alkalommal vett részt teljesítménytúrán Comedy Club-béli csapattársával, Litkai Gergellyel.
„Jól bírjuk a másik tempóját, András nagyon fitt, nekem meg hosszú a lábam. Kitűnően motiváltuk egymást és rekordidőt mentünk”
árulta el Gergő, aki kollégájához hasonlóan szintén rendszeresen rója az erdőket, emellett pedig funkcionális edzésre is jár.

Tervei között szerepel, hogy jövőre egy 100 kilométeres túrát is teljesít, de addig is a Comedy Central műsorán október 29-én bemutatkozó Zöld stand-up című estben osztja a humorlabdákat Janklovics Péterrel és Szabó Balázs Mátéval együtt, többek között a globális felmelegedésről, a biodiverzitásról és a mértékletes húsfogyasztás egészségre gyakorolt jótékony hatásairól.

Comedy Club új évad október 22-től minden pénteken 21:00-tól, ismétlések minden vasárnap 21:00-tól a Comedy Centralon!

A Comedy Club adások sorrendje:
  • október 22. Badár Sándor – A Tűzföldtől Alaszkáig
  • október 29. Janklovics Péter, Litkai Gergely, Szabó Balázs Máté – Zöld stand-up
  • november 5. Ráskó Eszter – NagyÁrpi 1-2. rész
  • november 12. Kovács András Péter – Apróbetűs részek 1-2. rész
  • november 19. Litkai Gergely – Számok
  • november 26. Csenki Attila – Az újrahasznosított férfi
  • december 3. Ács Fruzsina – Véletlenül szingli?!
  • december 10. Felméri Péter, Litkai Gergely – Galeri