cats42, cat telefon

Egy igazán futókra szabott telefon: Cat S42 teszt

Forrás: Szász Norbert
Strapabíró telefont keresel, ami elfér a futócuccaidban? Olvass tovább, mert akkor a Cat S42-es telefont pont neked találták ki!

Állandó szerzőnk és fotósunk, Szasza több hétig tesztelte a Cat S42-t, mert nála tényleg nagy megpróbáltatásoknak van olykor kitéve a telefon: a hegyi futások alkalmával bizony bírnia kell a strapát!

Most elárulja a tapasztalatait:

cats42
Forrás: Szász Norbert
cats42
Forrás: Szász Norbert

A Cat S42-es telefon bizony hozza azt a minőséget strapabírás és vízhatlanság területén, amit egy terepfutó elvár egy ilyen mobiltól, szóval bármikor leesik egy sziklára vagy épp egy patakba, nem kell attól tartanod, hogy új telefont kell venned!

cats42
Forrás: Szász Norbert
cats42
Forrás: Szász Norbert

A Cat S42 mobil igazán komfortos viselet futók számára. Szerzőnk és fotósunk, Szasza letesztelte, és szerinte: „gyakorlatilag minden sportruházatom zsebében elfér.” Ez jó hír, mert ki szeret magával vinni plusz kistasit, ha nem muszáj?!

A Cat S42-ről meg kell jegyezni, hogy a súlya az átlagos telefonoknál picit nehezebb, mintegy 228 gramm. De ezt kompenzálja azzal, hogy ez a strapabíró anyagának és 4200 mAh akkumlátor kapacitásnak köszönhető! Ha a hosszú futásod alkalmával eltévedsz, semmi baj: a telefonod biztos nem merül le!

A mobil egyértelműen az aktív, és sportos közönséget szólítja meg, a fényképezőgépe nem kimagasló, de hozza az alapminőséget, így a legjobb pillanatokat meg is örökítheted vele.

Több hét tesztelés után, összegezve: a Cat S42 strapabíró telefon azok számára javasolt, akik extrém körülmények között is szoktak sportolni, és utána nem a telefonszervízbe szeretnének rohangálni!