Borítókép: Bringázzunk Egyet! Irány Örvényes!

Bringázzunk Egyet! Irány Örvényes!

A futniszép.hu csapata 2022-ben debütált első biciklis eseményével, melyet a vártnál is nagyobb sikerrel fogadott a közönség. Tőlük már megszokott módon egy kis csavart vittek a klasszikus értelemben vett versenybe, és egy olyan túraversenyt kreáltak, amelyben legalább olyan jelentőséggel bír a kikapcsolódás, a pihenés és a bulizás, mint maga a sport.

Időpont: 2023. június 17-18.

Helyszín: Örvényes Beach

Résztvevők: limitált 1.000 fő

Távok: teljes Balaton kör, északi, és keleti medence kör, és Tihanyi mini táv

A túrával kapcsolatos infókért igazold vissza az ESEMÉNYT, illetve kövesd be az INSTAGRAM és FACEBOOK oldalakat.

Túrázhatsz a legnagyobb elszántsággal de lazán, kényelmesen is: körbetekerheted a tavat egy szusszal, vagy meg-megállva le is támaszthatod a bicót a haverokkal egy csobbanásra, koccintásra, ha szeretnéd.

A túraverseny két napon át teljesíthető különböző távokon, a célban pedig egész hétvégén speaker köszönt majd mindannyiótokat! A program menete az indulók saját időbeosztása szerint szabható, hiszen mindegy, hogy éppen a pályán vagy a strandon jársz, a szervezők és a gasztropontok mindvégig tárt karokkal várnak majd. A teljes hosszon összesen 12 kiemelt gasztropont vár Rád, ahol QR-kóddal tudsz becsekkolni és kedvezményesen fogyasztani.

A verseny központja az Örvényes Beach, az egyik legkorszerűbb balatoni strand. Itt programokkal, kiállítókkal, strandolással, bisztró ételekkel, különböző vízi sportokkal, sportpályákkal, vacsorával, szombat és vasárnap este pedig egy beach partyval készül a csapat.

A befutóérem.hu extra vagány mezekkel és begurulóérmekkel készült a résztvevők számára, melyeket szintén érdemes lecsekkolni és bezsebelni.