Borítókép: Bringázzunk Egyet a Balaton körül!

Bringázzunk Egyet a Balaton körül!

Elindult az early bird előnevezés a futniszép.hu legbulisabb gasztro- és sporteseményére, a II. Trigo Bringázzunk Egyetre.

A futniszép.hu csapata 2022-ben debütált első biciklis eseményével, melyet a vártnál is nagyobb sikerrel fogadott a közönség. Tőlük már megszokott módon egy kis csavart vittek a klasszikus értelemben vett versenybe, és egy olyan túraversenyt kreáltak, amelyben legalább olyan jelentőséggel bír a kikapcsolódás, a pihenés és a bulizás, mint maga a sport.

Veheted komolyra és poénra is a dolgot: körbetekerheted a tavat egy szusszal, vagy meg-megállva le is támaszthatod a bicót a haverokkal egy csobbanásra, koccintásra, ha szeretnéd.

A túraverseny két napon át teljesíthető különböző távokon, a célban pedig egész hétvégén speaker köszönt majd Titeket! A program menete az indulók saját időbeosztása szerint szabható, hiszen mindegy, hogy éppen a pályán vagy a strandon jársz, a szervezők és a gasztropontok mindvégig tárt karokkal várnak majd Bennetek. A teljes hosszon összesen 12 kiemelt gasztropont vár Rád, ahol QR-kóddal tudtok becsekkolni és kedvezményesen fogyasztani.

A verseny központja az Örvényes Beach, az egyik legkorszerűbb balatoni strand. Itt programokkal, kiállítókkal, strandolással, bisztró ételekkel, különböző vízi sportokkal, sportpályákkal, vacsorával, szombat és vasárnap este pedig egy beach partyval készül a csapat.

A befutóérem.hu extra vagány mezekkel és begurulóérmekkel készült a résztvevők számára, melyeket szintén érdemes lecsekkolni és bezsebelni.

Időpont: 2023. június 17-18.

Helyszín: Örvényes Beach

Résztvevők: limitált 1.000 fő

Távok: teljes Balaton kör, északi, és keleti medence kör, és Tihanyi mini táv

Előnevezés ITT, vagy pedig kattints az alábbi képre!