Borítókép: Bakancslistán van egy Balaton körbetekerés?

Bakancslistán van egy Balaton körbetekerés?

Bakancslistán van egy Balaton körbetekerés? Bírod a helyi fröccsöket és gasztro falatokat? Megnéznél egy koncertet Örvényes Beachen a haverokkal? Akkor olvass tovább...

Hatalmas szeretettel osztjuk meg Veletek, hogy a futniszép.hu csapata 2022-től vadonatúj kategóriában hirdet meg számotokra egy nyári sport és gasztro eseményt, a Bringázzunk Egyet egész hétvégés rendezvényünket.

Több távon, összesen 3 nap alatt teljesíthető távokat hirdetünk meg, amelyeket hagyományos vagy elektromos biciklivel teljesíthetnek a versenyzők:

  • 205 km – teljes Balaton kör
  • 137 km – Nyugati kör
  • 86 km – Keleti kör
  • 20 km – Tihany kör

Az eseménynek a csapat nyári otthona, az Örvényes Beach ad otthont június 17-19-ig.

Az Örvényes Beach egy 2021-ben 4 csillagos Kék Zászló díjjal és különdíjjal kitűntetett, az Északi-part egyetlen „igazi”, és az egész Balaton legújabb, legmodernebb szabadstrandja napozóterasszal, úszóstéggel, beach barral, angol mosdókkal. Az ünnepélyes megnyitón a rajtpisztoly péntek és szombat reggel 9:00-kor dördül el, de a verseny a 3 napos intervallumban bármikor teljesíthető, azaz akkor indultok és érkeztek be, amikor Nektek kényelmes, a csapat ott fog várni Titeket a strandon a rajtcsomagokkal. Péntek este a Dynamite Dudes kirobbanó, már-már színházi előadásmódban tálalja rockabilly ütemeit őrületes gitár gyújtogatások közepette, szombaton pedig Krisz Rudival rajzolhattok együtt homokba szerelmet roséfröccsök kíséretében. Egy szó mint száz: haza ne menj beérkezést követően! A befutóérem.hu műhelyében tervezett és gyártott éremmel és technikai cipzáros pólóval készül Nektek a szervezőség.

Kedvet kaptál? Nevezz elő Te is a barátokkal, családdal ITT!