Borítókép: Te se hagyd ki a jövő heti VII. Austrotherm Tihanyi Félmaratont!

Te se hagyd ki a jövő heti VII. Austrotherm Tihanyi Félmaratont!

A futniszép.hu csapata több meglepetéssel is készül a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Austrtotherm Tihanyi Félmaratonra.

A csapathoz tartozó műhely, a befutóérem.hu amúgy is híresen különleges ereklyéket tervez saját versenyeinek, de idén egy olyan reform dobással készültek, amivel ezelőtt soha senki. Igazi tihanyi levendulamagvakat rejtettek el mind az 1500 futónak járó szív alakú érembe. Ezzel a lépéssel egy szimpla környezetvédelmi üzeneten túlmutatva valódi cselekvésre ösztönzi a futókat: a versenyt követően pontosan 1500 levendulabokrot fognak így elültetni a futók országszerte.

befutó érem

A rendezvénynek egyébként az ikonikus Club Tihany ad otthont október 16-án, ahol egész napos fesztivál egészítik ki a futást: a család- és állatbarát rendezvény szakmai kiállítókkal, finomságokkal, előadókkal, zenével, tombolával, gyermekfoglalkozásokkal, jógával várja az érdeklődőket. Az esetleges hűvös idő ellen pedig melengető forró italokkal és zárt térrel készülnek az indulóknak és kísérőinknek.

Az utolsó helyeket még elcsípheted előnevezéssel ITT!