Borítókép: 34. alkalommal futhatod le a SPAR Budapest Maratont<sup>&reg;</sup>

34. alkalommal futhatod le a SPAR Budapest Maratont<sup>&reg;</sup>

2019. szeptember 28-29. ismét izgalmas sportélmények sora és igazi finomságok várnak rád!

A SPAR Magyarország büszke főtámogatója Magyarország legnagyobb szabadidős rendezvényének, amely minden évben több tízezer ember részvételével hirdeti a sportos életmódot. A rendezvény nemcsak a sportolás szerelmeseinek biztosít lehetőséget, hogy próbára tegyék erejüket, hanem kiemelt célja, hogy minél több emberrel megszerettesse a mozgást, valamint felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára.

A SPAR Budapest Maraton® Fesztivál idén is többféle lehetőséget kínál, hogy a szeptember 28-i hétvégén próbára tedd erőnléted, vagy csak jól szórakozz. Szombaton a SPAR enjoy. Gyalogláson, illetve a rövidebb futótávokon indulhatsz el és ezen a napon kerül sor a FODISZ Esélyegyenlőségi Futamára is. Vasárnap a klasszikus maratoni táv teljesítésére vállalkozók futhatnak Budapest világörökségi belvárosán keresztül. A versenyzők párban, vagy akár négyfős váltóban is teljesíthetik a 42 kilométert, vagy választhatják a 30 kilométeres távot is.

A rajt/cél szakaszon, a budai Pázmány Péter sétányon, a SPAR nemcsak a futókat, hanem a szurkolókat is szeretettel látja standjain!

Regnum finomságok és SPAR enjoy. szendvicsek

A SPAR saját húsüzeme, az idén 15 éves Regnum Húsüzem és Oktatóközpont ismét hot-doggal és csípős debrecenivel várja a versenyzőket és szurkolókat. A sétányon a meleg ételek mellett szomjoltókkal – többek között SPAR Verde ásványvízzel – fogadják a vendégeket, akik megkóstolhatják a finom SPAR enjoy. szendvicseket is. A vállalat a standja teljes bevételét felajánlja a Magyar Máltai Szeretetszolgálat játszótér-programjára a rendezvényt követően.

Mesekönyvet mindenkinek

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR idén is mesekönyveket gyűjt a rászoruló gyermekeknek. A szervezők az áruházlánc standja melletti Máltai sátorhoz várják a már nem használt, jó állapotú mesekönyveket mindenkitől, aki megteheti, hogy segítsen. Az ide látogató gyermekek igazán jól érezhetik magukat, hiszen kipróbálhatják a mozgó játszóteret és számos egyéb érdekes aktivitást is. A szervezet az „Ide hozzuk a játszóteret!” programját az ország többszáz kistelepülésére viszi el, hogy a játék örömét a legszegényebb családok gyermekei is megismerhessék.

SPAR Életmód program

A névadó főszponzor Pázmány-sétányon a SPAR Életmód programot is népszerűsíti. A rendezvényre látogatók -az egészségtudatos életvitellel kapcsolatos- saját márkás finomságokat kóstolhatnak meg, nyereményjátékokban vehetnek részt és a SPAR szakértőitől válaszokat kaphatnak egészségtudatos életmóddal kapcsolatos kérdésekben.

https://www.sparbudapestmaraton.hu/maraton/