Borítókép: Nyereménylakásból álomotthon - élettel töltött terek és praktikus megoldások

Nyereménylakásból álomotthon - élettel töltött terek és praktikus megoldások

Forrás: SZRT
Nyertes lakóját várja a Somfa Liget lakópark penthouse-jellegű lakása. Az új tulajdonosnak a konyha miatt sem kell aggódnia, hiszen ajándékként egy ötmillió forint értékű beépített, gépesített konyhát is kap, a lakás berendezéséhez pedig az Architres Studio tervei adnak ötleteket.

A fővárosi újépítésű ingatlan két hálószobával, amerikai konyhás nappalival és egy közel 90 négyzetméteres tetőterasszal várja nyertesét. A lakás fő színtere az amerikai konyhás nappali, ahol a berendezett konyhában az aranyszabály szerint kapott helyett a három fő funkció, így van hely a mosogató és főzőlap, a hűtő és főzőlap között is. Fontos még, hogy egy nagyobb főzésnél azért sok munkafelület is kellhet, ezért ki lett használva az eredeti konyhán kívül eső rész is, plusz konyhaszekrénnyel.

Forrás: Szerencsejáték Zrt.
Visszatért a lakásnyeremény a Szerencsejáték Zrt.-nél!
Kattints a képre és tudj meg többet !

A tervező javaslatai szerint a nappaliba érdemes egy kényelmes, a térhez léptékben megfelelő nagy kanapét venni. Ebben az elrendezésben meghagytuk a helyet a teraszra való átjáráshoz, valamint a hálószoba és konyha megközelítésére is. A falsarokba tettünk egy nagyobb tárolót, így a nappali bővíthető marad és az egész térre kiegészül.

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

A hálószobákban a fő funkció mellett törekedtünk arra, hogy kellő életteret, valamint tárolási, pakolási lehetőséget alakítsunk ki. A gyerekszoba esetében egy hosszú kialakítású szobával dolgozunk, ezért e mentén helyezzük el az ágyat is a fal mellett, és a felszabaduló falfelületen meg egy nagy, beépített több funkciós rendszert alakítunk ki. Ebben helyet kaphat egy állítható magaságú íróasztal rész, és itt található egy tároló is.

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

A szülői hálószoba esetében fogtuk az ágyat, eltoltuk a terasz fele, ezzel a lépéssel felszabadítottunk egy hosszú, nagy falfelületet, úgy, hogy az ágy még mindig körbejárható maradt, de mellette egy nagy beépíthető gardróbszekrényt el lehet helyezni.

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

„A festés (vagy tapéta) jó öltöztetője tud lenni a térnek, csak érdemes figyelni, hogy milyen mértékben és milyen árnyalatú színben gondolkodunk” – hangsúlyozza az Architres Studio belsőépítésze.

A lakásfőnyeremény 2024. március 7-i sorsolásán való részvételhez egy szelvényen legalább ezer forint értékben kell ikszelni a lottózókban Játékoskártya használatával, ezek a vásárlások pedig automatikusan részt is vesznek a nyereménylakás-sorsoláson.

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

További információért kattints >> ide!