color run,color run hero,color run szolnok

Néha kell egy kis fun run!

Forrás: The Color Run
Fontosak a célok, kellenek a kihívások, de olykor jó azért menni egy-egy futórendezvényre, hogy nagyokat nevess, élvezd a futást és szórakozz egyet!

Ezek a futások segítenek fenntartani a motivációt, csökkentik a kiégés veszélyét, és változatossá teszik a futórutinodat. Akár szigorú edzésterv alapján készülsz valamire, akár a saját magad által meghatározott programot követed, egy idő után rutinszerűvé válhat, esetleg kiveszik picit a futás öröme, amiért anno elkezdted.

Ilyenkor érdemes lehet olyan rendezvényekre, vagy közösségi futásokra elmenned, ahol nem a táv vagy a tempó áll a középpontban, hanem a barátokkal való találkozás vagy egy egyéb esemény. A Color Runok épp ilyenek, hiszen a végén mindenki színes festékben pompázva ér célba, a pace-re nyomokban sem gondolva.

Ezen a hétvégén Szolnokon vehetsz részt ilyen eseményen, a The Color Run Hero Tour Powered By Korzón, 14-én ugyanis 5 kilométeres távon futhatsz. 2013 óta minden évben megrendezik Magyarországon ezt az eseményt, nem véletlenül!

Jó buli és kikapcsolódás egyben. Te ott leszel?