Borítókép: Ne hagyd, hogy a tél lustálkodással teljen, legyél fitt és egészséges!

Ne hagyd, hogy a tél lustálkodással teljen, legyél fitt és egészséges!

Katus Attila idén négy szuper DVD-vel is megörvendeztetett minket és mozgásra invitálja a kezdőket, haladókat, elhozza a mozgás örömét a kismamáknak is.


A KATUS Attila és Tamás: A SZEMÉLYI EDZŐK - KEZDJÜK AZ ALAPOKNÁL fitnesz DVD kifejezetten kezdőknek vagy hosszabb kihagyás után "visszatérőknek" és túlsúllyal rendelkezőknek tervezett mozgásprogram. A lemezen összesen 24 db edzést találsz, így a saját fittségi állapotodnak megfelelően te magad tudod napról-napra, hétről-hétre összeállítani a mozgásanyagodat.
A Katus Attila: Best Body FittAréna DVD anyaga a 2013-ban megrendezett 8. FittAréna Katus Attila Best Body edzésprogram felvétele, egy 40 perces rendkívül hatékony, erősítő hatású alakformáló torna. A gyakorlatok a különböző guggolások változatos módon történő összefűzésével épülnek fel. Ez a DVD pont neked készült, ha kerek popsira és formás lábakra vágysz.
Babát vársz? Akkor a Sándor Orsi közreműködésével készült Várandós Fitnesz DVD tökéletes választás számodra. A Katus Attila Best Body Várandós Fitnesz Sándor Orsival DVD a maga nemében egyedülálló, Attila és Orsi közösen mutatja meg, hogy egy kismama a terhessége utolsó trimeszterében is képes a testmozgásra! A mozgásanyagot szakértő gyógytornász és masszőr is lektorálta, így biztos lehetsz benne, hogy a gyakorlatok csak és kizárólag a javatokat szolgálják!

Screen Shot 2015-10-07 at 16.05.45


Te is mindig nyomon követed a világ egyik legnagyobb és legnézettebb szépségversenyét a Miss Universe-t? Szeretnél te is királynőként tündökölni és olyan formás lenni, mint a szépségverseny szereplői? Akkor most azonnal szerezd be Katus Attila Tornázz a Királynővel, Kelemen Henriettával! DVD-jét és mindössze napi 50 perc edzéssel válj te is Királynővé!
A DVD-k kaphatók a Media Markt, a Tesco és az Auchan üzletekben, illetve az online DVD kereskedelmi hálózatokban!