Borítókép: Nassolj tudatosan!

Nassolj tudatosan!

Mostantól nem kell lemondanod klasszikus kedvenceidről, ismerd meg egészségesebb, diétabiztos verziójukat! Tudatos nassolóknak alkotott új BioTechUSA termékeink, a Crush Bar fehérjeszelet, a BCAA Zero Amino Energy Drink energiaital, a Protein Wafer nápolyi és a Protein Chips hozzáadott cukor nélkül, sok-sok fehérjével készülnek. Ettől lesznek többek, mint hagyományos társaik!

Crush Bar - Több mint édesség

Meglátni és megkívánni: ilyenek a legizgalmasabb édességek. Nem akarsz lemondani róluk a diétád kedvéért? Nem is kell! Ismerj meg egy igazi, prémium fehérjeszeletet, a Crush-t, és halmozd szabadon az élvezeteket! Hagyd, hogy elcsábítson a sűrű csokibevonat, az alatta megbúvó roppanós rétegek, olvadj el a masszív külső rejtette krémesen lágy belsőtől! A Crush egy igazi, nagy találkozás története: ízek, textúrák ütköznek, simulnak össze olyan finoman, hogy észre sem veszed, hogy nem a csalónasid eszed.

BCAA Zero Amino Energy Drink - Több mint energiaital

Hosszú út áll még előtted, de úgy érzed, már nem bírja a motor? Talán csak egy kis üzemanyag kell, ami beindít és mozgásban tart. Testedzéshez, agytornához vagy akár egy pörgős nap után átbulizott éjszakához is jól jöhet a BCAA Zero Amino Energy Drink. Tudatos és szuper választás, hiszen tartósítószer és cukor nélkül ad lendületet. Minden cseppjét teljesítményre tuningoltuk: a hagyományos energiaitalok jól ismert összetevői - a koffein, a taurin, illetve a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez hozzájáruló niacin, B5- és B6-vitaminok - mellett különleges extraként BCAA-t is adtunk hozzá. Így amellett, hogy felpezsdít, ha lemerülnél, izmaidat is ellátja esszenciális aminosavakkal. Idd ki mind, adj bele mindent!

Protein Wafer - Több mint nápolyi

Vannak örök klasszikusok, amelyeket nem lehet megunni. Ilyen a nápolyi is. A te gyerekkorodat is végigkísérték a lágy krémmel rétegezett ropogós ostyaszeletek? A diétád miatt most mégis lemondanál róluk, mert félsz a szobamérleged ítéletétől? Ne tedd! Itt az alakbarát alternatíva, sőt, több is annál! A Protein Wafer pillekönnyű ostyalapjai közötti, fehérjében gazdag töltelék nemcsak finom, hasznos is. Tej- és borsófehérjét, illetve hidrolizált fehérjét is tartalmazó, összetett formulája révén napi fehérjebeviteled szuper kiegészítője lehet. Mindez egy ellenállhatatlan ropogtatnivaló élményébe bújtatva. Nassolj szabadon, édesítsd meg a pillanatot!

Protein Chips - Több mint chips

Finomabb vele a sör, élvezetesebb a meccs, a buli, a mozi, és nem lehet abbahagyni. A chips, ahogyan eddig ismerted: amíg a zacskó csörögve kiürül, derekadon az úszógumi kerekedik és oda a strandfazon. Mostanáig. Ismerd meg a fürdőnadrág-kompatibilis és bikinibarát kiadást! A Protein Chips éppoly fűszeresen sós, légiesen könnyű és ropogós, amilyennek a chipseket mindig is szeretted. Ám a maximális élvezet üres kalóriák helyett hasznos tápanyagokkal párosul benne. Alapját burgonya helyett a reformétrendekben rendkívül népszerű rizsliszt adja. Emellett fehérjében igen gazdag: a benne lévő, gyorsan felszívódó tejsavófehérje-izolátum révén napi fehérjebeviteled szuper kiegészítője lehet. Nassolj szabadon, fűszerezd meg a pillanatot!