Borítókép: A Spar 1,5 millióval szállt be az Etesd a dokit! kezdeményezésbe

A Spar 1,5 millióval szállt be az Etesd a dokit! kezdeményezésbe

Az áruházlánc szendvicsekkel és 1,5 millió forint adománnyal támogatja az Etesd a Dokit! civil kezdeményezést, amely naponta több mint 100 egészségügyi dolgozó meleg ebédjéről gondoskodik – ellenszolgáltatás nélkül.

Keve Márton séf és csapata a belvárosi Easy Wine Budapest Bisztróban napi 100 adag meleg ebédet készít a Szent László Kórház dolgozóinak. Az összefogás operatív feladatainak ellátására egy komplett stáb állt fel, többek között a Borganika, az Easy Wine és a Menedékház Alapítvány csapatából és önkénteseiből.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. adománya nem csak a meleg ebédekhez biztosít alapanyagot, de hideg élelemmel - az üllői SPAR enjoy. convenience üzemben készülő, előrecsomagolt szendvicsekkel - is ellátja a koronavírus elleni küzdelemben részt vevő, több fővárosi kórház orvosait és egészségügyi dolgozóit.

„Forintban és élelmiszerben kifejezhetetlen az a hála és köszönet, amivel mindannyian tartozunk az egészségügyben dolgozóknak. Valamennyi partnerünket és vásárlónkat összefogásra buzdítjuk, és arra kérünk mindenkit, hogy tartsa be a hatóságok által előírt szabályokat a járvány megfékezése érdekében” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.